Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojka93

Duży problem w rocznym związku

Polecane posty

Gość bojka93

Witam Wszystkich już nie wiem co robić czuję , że mojej dziewczynie nie zależy już na mnie lecz ona twierdzi inaczej ja 20 lat ona 17 , zachowanie jej jest na poziomie podstawówki a na dodatek dzieli Nas 100 Km . Zacznę od początku mało się widujemy obecnie 2 razy na miesiąc albo raz na miesiąc mnie już szlak trafia nie mogę sobie z Tym poradzić , że potrafi mi tyle razy odmówić , ost 8 razy . Tłumaczy się Tym , że boi się Do mnie przyjeżdżać a była tylko 3 razy od kiedy jesteśmy razem. Ja do Niej w domu jeszcze ani razu nie byłem ani nie wiem jak dokładnie wygląda mówi , że boi się reakcji swoich rodzic ów i obiecała mi wiele razy , że musi się w końcu przełamać bo dla niej też jest ciężko i dla tego odmawia mi spotkań bym ja jej nie grymasił i się denerwował . Ale to jeszcze bardziej boli, Dodam , że codziennie gadamy przez Telefon i przez to jej " Wstydzenie " częściej rozstajemy. Ja ju ż nie wytrzymuję moim marzeniem jest by było dobrze z Nią mówię Tłumaczę , proszę a tutaj dalej to samo obiecanki , kłamstwa i odmówione spotkania. Teraz obiecała mi , że na święta w grudniu przyjadę do Niej a ona postara się spędzić ze mną sylwestra , że odwiozę ją na 2 dzień do domu. Dawniej nawet mówiła , że jak ma się ze mną spotykać jak ja jestem dla niej nie miły, a na spotkaniu taki super a parę dni później okropny , że muszę się ciągle starać , być miły to wtedy będzie wiedziała , że ma się dla kogo spotykać . Tylko ,że to jest tak , że ja ciągle się staram czekam byle porozmawiać . Trafiłem na Typ jakieś Księżniczki . Co mam zrobić ze wszystkim wyluzować ? Każdy mi mówi , że ta dziewczyna się mną Bawi a ja tak strasznie kocham :-((( No i nie mogę sobie poradzić bez niej każdy telefon mnie od niej uspokaja. Odnoszę przeczucie , że za bardzo się staram mówię , że tęsknie , chcę się przytulić i takie tam jak to w związku bywa. Jestem totalnie uzależniony. Co mi radzicie ? Trochę chaotycznie napisanie ale z góry przepraszam . Czekam na Odpowiedzi.

Gość gość
daj sobie spokój będziesz zdrowszy. Ma 17 lat imponował jej starszy ale się znudziło i tyle. Nic z tym nie zrobisz. Teraz jest mało dojrzałych emocjonalnie dziewczyn w tym wieku.

Gość bojka93
Tylko ja sobie tego nie wyobrażam , fatalne samopoczucie. Tak samo Ona mówiła , że jak sobie pomyśli jak może nam być wspaniale za parę lat to nie możemy tak tego zepsuć Tylko skoro jak teraz odmawia spotkania to co będzie kiedyś . Nie wiem poczekam ostatecznie do Świąt i wtedy podejmę decyzję.

Gość Dobra rada od starszego
Facet ona Cię nie chce... zwisa jej czy dzwonisz czy przyjedziesz, po prostu nic do Ciebie nie czuje spotyka się z nudów... był chociaż seks jakiś? olej ją bo szkoda nerwów i zdrowia na takie osoby.

Gość bojka93
No nawet powiedziała mi zacytuję " Czasami byłam głupia bo nie chciało mi się spotkać" Jeśli chodzi o seks to jakiś czas temu miała wielką ochotę powiedziała mi to przez tel mówiła , ze chce to zrobić . Ale jeśli szło co do czego to nawet ręki w majtki nie kazała włożyć tylko kolejnym razem i kolejnym razem bo mówiła , że muszę ją pomału zdobywać a nie od razu całą bym chciał . I to mnie też denerwuje. Wpakowałem się w Wielką Miłosną Katastrofę. Że myśli są Tylko O niej . I Właśnie to też mi obiecała na święta ...

Gość xxx12389
Teraz Ty troche wyluzuj nie dzwon caly czas nie pisz niech ona tez troche sie zastanowi ale z opowiesci widac ze podstawowka znajdz sobie kobiete na swoim poziomie.pozdro

Gość gość
dziecko, to nie jest żaden związek!! znajmość na odległość z dziewczyną, którą widziałeś się przez rok 3 x. Nie przyjeżdża? Bez jaj! To jest nastolatka i nie może sobie zapewne ot tak pojechać nie wiadomo gdzie i do nie wiadomo kogo. pojechać do niej? z byka spadłeś?! nastolatki z normalnych rodzin nie mogą sobie spraszać do domów nieznajomych chłopaków. nie szukaj znajomych w internecie. znajdź sobie dziewczynę w swoim mieście

Gość gość
W wieku 20 lat juz wie co to milosc??? Nie wierzeeee!

Gość xxx12389
ja mialam 13 jak mialam swoja wielka pierwsza milosc tylko sie calowalismy ale bylismy dwa i pol roku razem do dzis to wspominam i moi znajomi tez jacy bylismy zakochani to zalezy od czlowieka ja jestem np bardzo uczuciowa.

Gość bojka93
Ona była u Mnie 3 razy od kąd jesteśmy razem a tak to ja cały czas jeżdżę, i spotkań w tym roku nie wiem było koło 10 . Wiem , że ten związek nie ma sensu lecz ja ciągle wierzę bo no Kocham bardzo nic mi nie wychodzi ciągle o Niej myślę . I Uwierz wiem co to znaczy Kochać !!!

Gość gość
a ona wie? Bo z tego co piszesz to mi się nie wydaje i znudziła się tobą po prostu

Gość bojka93
No właśnie nie wie i nie dorosła do tego a ja sobie zawracam Nią głowę bez pomysłów na przyszłość .

Gość gość
no to jak nie wie i to jest znajomość na odległość to daj sobie spokój

Gość Aska kraska
Kolego ty kochasz widealizowany jej obraz ktory sobie ulozyles w glowie. Mowisz o wielkiej milosci do dziewczyny ktora widziales pare razy ? Sam jestes niedojrzaly ! Ty 20 latek, poznany zapewne w internecie, chcesz przejsc do domu niepelnoletniej dziewczyny ? Czego sie spodziewasz po reakcji jej rodzicow ? Czego sie spodziewasz po 17 - letniej dziewczynie, dorosniecia do powaznego zwiazku, deklaracji, sexu- moza ona nie czuje sie dojrzala do sexu amoze to ze widziala cie z 10 razy nie daje jej poczucia bezpieczenstwa zeby uprawiac sex z toba.. To nie jest zaden zwiazek, znalazles sobie obiekt westchnien i trzymasz sie go kurczowo nazywajac to miloscia, a dziewczyna jak widac nie chce zwiazku i deklaracji i trzyma kontakt z toba zeby miec sie z kim spotkac jak jej sie nudzi..