Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiktoria julia oliwia amelia symbolem tandety

Polecane posty

Gość gość

powszedniosci,oklepania,braku pomyslu

Gość gość
Kiedy na fb przypadkiem trafiłam na stronę o kafeterii, to nie mogłam uwierzyć, że ludzie są aż tak głupi :) autorko tematu, utwierdzilas mnie w przekonaniu, że to forum dla debili :D i dla kur domowych, które mogą sobie tutaj anonimowo poujadac jak wściekłe psy :D

Gość gość
Skończcie juz p******ic,nudne sie to już robi,a tandeta i brakiem pomyslu jest zakladanie takich tematow i krytykowanie czyichś prywatnych decyzji.

Gość gość
jula,julia,julka. ile jest julek? u mnie ile?120julek w miescie na 200dziewczynek. pogielo was rocznik 2012~~

Gość gość
u nas w przedszkolu jest wanessa, dacjan, iwo, jamie .. na 13 dzieci same dziwadła - a mieszkamy w małym mieście w malopolsce - już wole julki amelki i oliwie..

Gość gość
kiedy do was dotrze ,ze mody ,byly sa i bada.wy wapewne tez jestes ich ofiarami.imiona udziwnione.40 lat temu magdalena zapewne tez byla udziwnionym imieniem ale dla was jest ono takie normalne i polskie :) zero pomyslunku to wy macie.

Gość gość
lepsze to niż Jessika czy Brajanek

Gość gość
jak kafe jest na fb to pewnie wszystkie czlonkinie tej spolecznosci maja na profilach zdjecia przy wlasnej willi :)

Gość gość
autorko zapomniałas jeszcze o imieniu Maja :/

Gość gość
A tam autorko co się przejmujesz. Jeżeli ludzie nie mają własnych pomysłów na imiona, nie potrafią przysiąść z kalendarzem, pomyśleć, zastanowić się, wybrać imię, którego nie nosi 80% dzieci we wsi, tylko wybierają imiona dla dzieci na zasadzie : sąsiedzi tak nazwali, w serialu takie było - to tylko i wyłącznie ich sprawa.

Gość gość
O sorrrrry! Wiktoria to jest bardzo stare szlachetne imię z tradycją ... Królowa Wiktoria. Wiktoria= Victory=Zwycięstwo A może bardziej ci się podoba moda na stare imiona typu Zosia, Basia, Helena? A czemu nie Jadzia???????

Gość gość
ja to już sram Lenką bleeeeeeeee