Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 43 letniego faceta

Polecane posty

Gość gość

Czy związek 25 letniej kobiety i 43 letniego mężczyzny ma sens ? Jestem ciekawa waszego zdania.

Gość gość
ja 25 lat on 43 lata zwiazek piekny rozpadl sie przez jego niedojrzalosc. uwazaj ale powodzenia

Gość gość
Pewnie że ma, ale patrz również na przyszłość jak to kiedyś będzie wyglądać. Jak już przy nim nie wyglądasz jak córka...

Gość gość
ja bym się nie pchała, jakby się dobrze postarał to i ojcem twoim mógłby być, a co na starość, patrzę egoistycznie

Gość gość
dodam ze jego czlonek znajduje sie w stanie erekcji kiedy go pobudzam bardzo mocno uciskajac reka badz obiema rekami... czy to oznacza ze on jest prawiczkiem i nie odczuwa przyjemnosci z pochwy?

Gość gość
ja też mam 43letniego faceta................................................ale mam 41 lat nie wróżę długiego stażu

ja bym ucieklaa gdzie pieprz rosnie. Jak dla mnie to okropnie wyglada starszy facet ze zmarszczkami i mloda dziewczyna fuj jak ojciec z corka. za pare lat on juz bedzie dzadkiem a ty jescze mloda kobieta ktora potrzbuje rypanska a jemu juz zwiednie. Pamietaj kobiecie zwieksza sie libido z wiekiem.

Gość gość
Jestem z nim bardzo szczęśliwa ale codziennie spotykam się z nieprzyjemnościami ze strony najbliższych:( jest to bardzo męczące i dołujące gdy nie ma się wsparcia ze strony rodziny

Gość gość
jak sobie pościelisz tak się wyśpisz