Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krzywy penis

Polecane posty

Gość gość

Witam. Chciałbym usłyszeć od Was opinie w mojej sprawie. Mianowicie, mój penis nie jest dostatnie prosty, tylko lekko skrzywiony zawsze w dół. Obawiam się, że coś jest nie tak. Czy mam racje? Jedni mówią, że każdy penis jest minimalnie krzywy, jeden penis jest taki, drugi jest inny. Ale jakoś nie daje mi spokoju, tym bardziej gdy ostatnio przy piwie z kolegami śmialiśmy się coś i każdy coś tam jak można mieć krzywy? Nie rozumiem.. Czy na pewno z moim penisem jest wszystko dobrze? Potrzebne są zdjęcia kobietki? Mam 17 lat. Dziękuje bardzo. Z szacunkiem pozdrawiam wszystkie panie

Gość gość
Dodam jeszcze, że nigdy nie uprawiałem seksu, mimo że miałem kilka dziewczyn. Dopiero to przede mną, i właśnie się boje..

jeżeli w miejscu gdzie się zagina wyczuwasz stwardnienie tkanki i skrzywienie jest znaczące to może to być problem.

Gość gość
dodam jeszcze, ze mam 14 cm a z tego ok 5 cm jest zakrzywione pod katem jakies 60 stopni :(

Gość gość
Co?! Widze że ktoś tu sobie jaja ze mnie robi - To wyżej nie napisałem ja. (Autor tematu). Pozdrawiam i czekam na poważne odpowiedzi.

Gość gość
odświeżam temacik - Proszę o wypowiedzi. Dziękuje!!

Gość gość
Wyglada to jak nos Gonza z Muppetów...:(

Gość Brat w Temacie 29
Też miałem krzywego w dół. Idź do urologa. Przyczyn jest ze 20, a urolog zaproponuje najlepsze rozwiązanie. Czasami wystarczy zastrzyk, czasami zabieg, czasami potrzebna będzie operacja. Ja miałem operację, bo moje skrzywienie było 90 procent i nie mogłem wejść do mojej partnerki. Napomknę, że moja żona jest i zawsze była wyrozumiała. One nie krytykują nas, tak jak my siebie! Ale UWAGA, operację skrzywienia z powodu źle umiejscowionej cewki moczowej powinien robić doświadczony urolog.

Gość gość
do lekarza

Gość gość
Weź nie obrzydzaj mi obiadu tym zasranym tematem o twoim krzywym kuta/sie bo z takimi sprawami na inne foruuuuum

Gość Janinka28
brokeninsiide87 - to nie czytaj