Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_2_4

zakochalam sie w innym

Polecane posty

Gość ona_2_4

Jestem w zwiazku od prawie 5lat, i niby wszystko bylo dobrze, normalnie.. Moj chłopak jest najuczciwszym człowiekiem na swiecie, wierny, kocha mnie do szalenstwa, wiem, ze sobie zycia beze mnie nie wyobraza, wysoki przystojny z poczuciem humoru, niczego mi nigdy nie odmówił, traktuje mnie naprawde bardzo dobrze, koleżanki mi go zazdroszczą, znajomi i rodzina licza na slub.. *** I trafiło mnie. Nie mogę sobie znaleźc miejsca, na niczym się skupić, myślę tylko i wyłącznie o tym drugim. W ogóle nie czuję się sobą, tak jestem zdziwiona i przytłoczona całą tą sytuacją. Nikt o niczym nie wie..

Gość gość
moze obudzila sie w tobie d****arska natura?

Gość gość
Ahhh, też jestem w podobnej sytuacji. Tylko jestem inną osobą. Tzn. mężczyzna ma dziewczynę a zakochał się we mnie, wiem, że nie może przestać myśleć o mnie. Bardzo Ci współczuję, wiem, że taka miłość bardzo boli. Ja też nie wiem co mam zrobić.

Gość ona_2_4
Wiem, ze zabrzmi to OKROPNIE ale ja chce miec ich dwóch. Na dzien dzisiejszy taka mam jedna szczera mysl w głowie. **

Gość gość
wiem, ten facet też tak ma. Chce być ze mną ale nie chce rezygnować z tamtej. Chyba musi k*****a przejść na islam..

Gość ona_2_4
ktos jeszcze..? potrzebuje jakiegoś wsparcia, spojrzenia na rzecz z dystansu... nie wiem...

Gość ona_2_4
Pewnie jestes wsciekla na niego, tez bym byla. A sama jestem taka sama. I to mnie przeraza.

Gość ona_2_4
Tyle o nas wiemy ile nas sprawdzono. Teraz dociera do mnie że to prawda, i przeraza, że być może nie jestem fajna, zawsze usmiechnięta i ogarniętą życiowo dziewczyną - bo tak o sobie myslalam i tak mysla wszyscy. Dodatkowo dobija mnie fakt ze moim rodzicom nie wyszło razem. Obiecywalam sobie ze ja takich błedow jak ojciec nie popełnie, ze jestem lepsza a tu MASZ ! Nie chce nikogo krzywdzić, nie chcę! ;(