Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 Kolakoloa

Studia podyplomowe czy warto

Polecane posty

Go艣膰 Kaja Pi
Jasne, 偶e warto. S膮 studia, dzi臋ki kt贸rym nabywa si臋 umiej臋tno艣ci potrzebne na rynku pracy, kt贸re trudno wykszta艂ci膰 na studiach magisterskich. Chodzi tutaj np. o kompetencje trenerskie, kt贸rych dzi艣 wymaga si臋 od finansist贸w, prawnik贸w, informatyk贸w, in偶ynier贸w-technolog贸w... Przyk艂ad: Akademia Trenera - Profesjonalne Zarz膮dzanie Szkoleniami (UE we Wroc艂awiu)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Oczywi艣cie, 偶e warto! Jak wyobra偶asz sobie swoj膮 przysz艂o艣膰? Dzi臋ki http://www.gsw.gda.pl/ uda艂o mi si臋 uko艅czy膰 fizyk臋, wraz z kt贸r膮 w mgnieniu oka uda艂o mi si臋 odnale藕膰 satysfakcjonuj膮c膮 prac臋. Zdecydowanie polecam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tosia232
Uczy膰 si臋 zawsze warto nawet je艣li nie znajdziesz p贸藕niej pracy to zawsze masz to co艣 偶e zrobi艂a艣 wszystko co by艂o mo偶na. Ja na chwil臋 obecn膮 robi臋 studia podyplomowe na http://www.wsp.szkolymydlowskiej.pl/ i pracuj臋 r贸wnie偶 w du偶ej korporacji ale wol臋 zrobi膰 studia do ko艅ca ni偶 p贸藕niej 偶a艂owa膰. Jest ci臋偶ko bo praca i studia no ale daj臋 rad臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mog臋 poleci膰 magisterk臋 z bezpiecze艅stwa wewn臋trznego na WSGE na naprawd臋 przyzwoitym poziomie. Musz臋 przyzna膰 偶e na licencjacie w Warszawie mia艂am wi臋cej stresu przez wy艣cig szczur贸w i napi臋t膮 atmosfer臋, a tu wszystko na spokojnie mog臋 ogarn膮膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li nadal nie jeste艣cie zdecydowani, zobaczcie sobie jeszcze ofert臋 szko艂y www.wsge.edu.pl . Ja tam si臋 uczy艂am, bardzo du偶o wynios艂am z niej, bardzo polecam. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 igai_ga
Warto rozwija膰 si臋 nawet po studiach w kierunku, kt贸ry si臋 wybra艂o. Niewa偶ne czy b臋dzie to podyplom贸wka czy szkolenia. Wa偶ne na ile jest przydatne. Ja jestem w trakcie kursu psychoterapii http://www.fundacja-wroclaw.org/kursy/informacje-o-kursie-36 i trwa on d艂u偶ej ni偶 podyplom贸wka, ale wiem dok艂adnie po co robi臋 kurs i co mog臋 po nim robi膰 (je艣li oczywi艣cie zdam egzamin).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 markofsky
Dzi艣 informatyka i programowanie jest w cenie i ja mam zamiar wybra膰 takie studia podyplomowe. Jestem po magisterce, podj膮艂em prac臋 przy aplikacjach internetowych i w tym kierunku chc臋 si臋 kszta艂ci膰. Teraz tylko znale藕膰 studia z tego zakresu.

Udost臋pnij ten post

Witam! Markofsky, studia podyplomowe na kierunku Aplikacje internetowe i mobilne z pewno艣ci膮 b臋d膮 dla Ciebie odpowiednie. Mo偶esz je podj膮膰 w tradycyjnym trybie w oddzia艂膮ch Wy偶szej Szko艂y Bankowej, jak i online na zasadzie blended learing lub ca艂kowicie online. Po szczeg贸艂y zapraszam na stron臋 http://www.wsb.pl/studenci/studia-podyplomowe/kierunki?destination=kierunki-podyplomowe gdzie znajduje si臋 pe艂na lista dost臋pnych kierunk贸w. Dodam, 偶e zapisuj膮c si臋 na studia do 30 kwietnia mo偶e Pani zaoszcz臋dzi膰 1000 z艂: 600 z艂 dzi臋ki zni偶ce w czesnym oraz 400 z艂 dzi臋ki zwolnieniu z op艂aty wpisowej. Zapraszam! Pozdrawiam, Andrzej Czarnecki Online Ekspert WSB

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 felikssana
sko艅czy艂am psychologi臋i pracuj臋 w poradni ale to zupelnie nie to co bym chcia艂a robi膰, my艣la艂am o pracy z dziecmi, sporo teraz dzieciak贸w ma problemy z integracj膮 sensoryczn膮, mow膮, du偶o jest zaburze艅 autystycznych i w艂a艣nie pod takim k膮tem bym si臋 chcia艂a kszta艂cic, znacie jakie艣 dobre uczelnie w Bydgoszczy bo tutaj teraz mieszkam.

Udost臋pnij ten post

Witam! Felikssana, studia podyplomowe na kierunkach: Wczesne wspomaganie rozwoju dziecka z elementami integracji sensorycznej lub Integracja sensoryczna mo偶esz podj膮膰 w oddzia艂ach Wy偶szej Szko艂y Bankowej. Wi臋cej informacji znajdziesz na wymienionej przez mnie powy偶ej stronie internetowej. Pozdrawiam, Andrzej Czarnecki Online Ekspert WSB

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tamarta 00
Na studia nigdy nie jest za p贸藕no, zesz艂ego roku ko艅czy艂am zarz膮dzanie na WSB teraz my艣l臋 o rachunkowo艣ci.

Udost臋pnij ten post

Witam! Tamarta 00 szeroki wyb贸r kierunk贸w studi贸w podyplomowych z zakresu Rachunkowo艣ci znajdziesz w naszej ofercie. Jako absolwentka WSB, mo偶esz si臋 dalej z nami rozwija膰 i skorzysta膰 ze zni偶ki 1200 z艂 mniej: dzi臋ki 800 z艂 zni偶ki w czesnym oraz 400 z艂 zni偶ki we wpisowym. Aby z niej skorzysta膰 wystarczy, 偶e zapiszesz si臋 na studia do 30 czerwca. Pozdrawiam, Andrzej Czarnecki Online Ekspert WSB

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zabalajetta
Ta promocja zni偶kowa to b臋dzie przed艂u偶ona na podyplomowych na WSB? Mam upatrzony jeden kierunek i ka偶dy grosz si臋 dla mnie liczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agnieszka_D
Oferta studi贸w podyplomowych na polskim rynku jest coraz bardziej urozmaicona, a to oznacza, 偶e ka偶dy z pewno艣ci膮 znajdzie co艣 odpowiedniego i dopasowanego zar贸wno do swoich potrzeb, jak i zainteresowa艅. Wi臋cej informacji o studiach podyplomowych mo偶na znale藕膰 tutaj: https://www.studiapodyplomie.pl . Wszystko dost臋pne w jednym miejscu.

Udost臋pnij ten post

Witam! Zabalajetta promocja zni偶kowa obecnie trwa do 31 maja. Mo偶esz oszcz臋dzi膰 1000 z艂: 600 z艂 dzi臋ki zni偶ce w czesnym oraz 400 z艂 dzi臋ki zwolnieniu z op艂aty wpisowej. Pozdrawiam, Andrzej Czarnecki Online Ekspert WSB

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klarawach
Jak z cenami podyplom贸wek na WSB?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kolanowska87
Absolwenci magisterki na WSB mog膮 liczy膰 na jakie艣 dodatkowe bonusy poza wspomnian膮 promocj膮?

Udost臋pnij ten post

Witam! Kolanowska87 jako absolwentka WSB mo偶esz liczy膰 na zni偶k臋 w kwocie 1200 z艂: 800 z艂 zni偶ki w czesnym oraz 400 z艂 zni偶ki we wpisowym. Pozdrawiam, Andrzej Czarnecki Online Ekspert WSB

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja studiuje na WSB-NLU w S膮czu i nie maj膮c MEGA ZNI呕EK i tak jest taniej ni偶 u was. Wpisowe to 50 z艂 a studia kosztuj膮 max 3k. Mi艂o i przyjemnie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 y艂膮ka
Wydaje mi si臋, 偶e cena nie powinna tutaj by膰 g艂贸wnym wyznacznikiem jako艣ci. WSB to jednak uczelnia z wieloletni膮 tradycj膮, a o tej drugiej to pierwszy raz s艂ysz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mirosiek
Studia podyplomowe na WSB to dobry wyb贸r. Sam sko艅czy艂em w tym roku Podatki na jednej z ich uczelni. Studia bardzo dobrze prowadzone i mo偶na z nich wynie艣膰 ogrom specjalistycznej wiedzy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rozetkkaa8
Wed艂ug mnie jak najbardziej warto. To tak偶e zalezy w du偶ej mierze od tego jak widzisz swoj膮 dalsz膮 przysz艂o艣膰 i w jakim kierunku chcesz si臋 rozwija膰. Ja ko艅czy艂am studia podyplomowe tutaj IBD Business School mo偶na stara膰 si臋 tak偶e o dofinansowanie : https://ibd.pl/wiedza-dla-biznesu/zrodla-dofinansowania-studiow-podyplomowych-i-mba/ wed艂ug mnie warto .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Widz臋, 偶e du偶o os贸b wspomina tutaj o Akademii WSB i w 100% zgadzam si臋 z waszymi pozytywnymi opiniami. R贸wnie偶 ko艅czy艂am studia podyplomowe na tej uczelni i jestem bardzo zadowolona z efekt贸w. Zreszt膮 wystarczy wej艣膰 na ich stron臋 http://rekrutacja.wsb.edu.pl/studia-podyplomowe by przekona膰 si臋, 偶e to nie jest zwyk艂a plac贸wka. My艣l臋, 偶e najwi臋kszym plusem Akademii jest to, 偶e k艂ad膮 naprawd臋 bardzo du偶y nacisk na to, aby nasza wiedza by艂a praktyczna i by 艂atwo by艂o znale藕膰 prac臋 po studiach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agiteka

Wszystko oczywi艣cie zale偶y od planu na 偶ycie, jak i samego kierunku. Ja na przyk艂ad jestem po psychologii wi臋c ci膮g艂e kszta艂cenie si臋 jest standardem. Stale przechodz臋 r贸偶nego rodzaju kursy i szkolenia poszerzaj膮ce moje mo偶liwo艣ci . Teraz staram si臋 o certyfikat ISST wobec czego jestem zapisana na warsztat Terapii Schematu w po艂owie lutego w warszawskim Centrum CBT. Szczerze polecam wszystkim osobom po psychologii czy pedagogice poniewa偶 tutaj odbywa si臋 wiele r贸偶norodnych szkole艅 na naprawd臋 wysokim poziomie merytorycznym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 michal

Mam takie pytanie, robi艂 ktos podyplomowe przez internet? znalazlem ciekawa opcje聽https://wwszip.pl/oferta-studiow-podyplomowych/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolina34

Bardzo fajne pytanie! Oczywi艣cie, 偶e warto si臋 uczy膰 r贸wnie偶 poprzez studia podyplomowe. Rozw贸j przede wszystkim! Mi na przyk艂ad w pe艂ni odpowiada oferta https://wwszip.pl/oferta-studiow-podyplomowych/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fvfe

Pewnie bywa r贸偶nie, ale na moim przyk艂adzie - nie warto. Sko艅czy艂em do艣膰 presti偶owy kierunek ekonomiczny na jednej z powa偶niejszych uczelni w kraju, w katedrze prowadzonej przez osob臋, kt贸ra kiedy艣 pe艂ni艂a funkcj臋 ministra, wi臋c teoretycznie bardziej "powa偶nie" by膰 ju偶 nie mog艂o. Jak to wygl膮da艂o? Materia艂 na wyk艂adach przerabiany by艂 mega szybko, byle tylko odwali膰 robot臋. Zaliczenia nie wymaga艂y 偶adnego wysi艂ku, a kilka w og贸le zosta艂o odpuszczonych. Egzamin ko艅cowy przeprowadzany by艂 pod nieobecno艣膰 wyk艂adowcy, co oczywi艣cie zaowocowa艂o prac膮 wsp贸ln膮 i pi膮tkami dla wszystkich. Nie nauczy艂em si臋 niczego, jedyn膮 warto艣ci膮 s膮 przes艂ane slajdy, kt贸re podejrzewam 艂atwo mo偶na by艂o znale藕膰 za darmo w internecie.

Wykszta艂cenie w obecnych czasach w艂a艣ciwie si臋 nie liczy. Rozumiem jeszcze studia dzienne dla os贸b, kt贸re mog膮 sobie pozwoli膰 na tak膮 form臋 przed艂u偶enia dzieci艅stwa no i t艂uk膮c jak膮艣 dziedzin臋聽przez 3-5 lat na co dzie艅 mimo wszystko co艣 im w g艂owie zostanie. Ale p艂acenie grubego hajsu, zawalanie sobie weekend贸w i oszukiwanie samego siebie, 偶e po kilku zjazdach staniesz si臋 w czym艣 ekspertem... a wszystko聽tylko po to, 偶eby m贸c wpisa膰 sobie do CV co艣, czego i tak nikt nie potraktuje powa偶nie to ju偶 dla mnie jaki艣 wy偶szy level g艂upoty i owczego p臋du (w kt贸rym niestety sam wzi膮艂em udzia艂).

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰