Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miesiaczka

Polecane posty

Gość gość

Witam, ostatni stosunek odbyłam ponad 4 miesiące temu. Od tamtego czasu miesiączkowałam regularnie już 3 razy, ale te menstruacje były znacznie słabsze niż zwykle. Mimo to nie przejmowałam się tym, bo test ciążowy wykonany miesiąc po stosunku był negatywny. Teraz zaczęłam się o to bardzo obawiać, czy test pokazał mi wiarygodny wynik, ponieważ miesiączka spóźnia mi się już od kilku dni, a zawsze była jak w zegarku. Wyczytałam, że w czasie ciąży można "miesiączkować" do 3 miesiąca. Czy możliwe jest, żebym była w 4 mc ciąży i niczego nie zauważyła? Dodam, że jestem osobą bardzo szczupłą. Czy ktoś z was był w podobnej sytuacji, proszę o radę.

Gość Kinky Seksuolog
panikara

Gość gość
Jak mam to rozumieć? Że nie powinnam panikować?

Gość gość
Niemożliwe. Kilka dni to nie jest spóźnienie. Jak się spóźni dwa tygodnie to idź do ginekologa. Powodów spóźniającej się miesiączki jest mnóstwo!!!

Gość gość
wiesz ja mam podobnie, ostatni stosunek miałam prawie 3 miesiące temu, od tej pory miałam 2 miesiączki teraz powinna byc trzecia ( w piątek) okresy były ze skrzepami normalne czułam owulację, widziałam zmianę śluzu,robiłam 13 testów i wszystkiw były negatywne.I wiem ze jak człowiek się nakręci to coś strasznego idzie zwariować..

Gość gość
Ja właśnie wariuję. Jestem straszną panikarą. :( Wiem, że powodów jest mnóstwo i wiele do mnie pasuje- stres, przemęczenie, nieodpowiednia dieta, zbyt mała waga (10 kg niedowagi) Mimo tego, że każdy mnie uspokaja, ja wyszukuję sobie powody do niepokoju.

Gość gość
I zauważyłam zmiany jak przed miesiączką- krostki na czole, mniej wydzieliny z pochwy, tak jak kilka dni przed okresem. Czasami pobolewa mnie podbrzusze. Ale okresu nadal nie ma. :(