Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona w myslach

dziwny ból w dole brzucha bardzo prosze o rade

Polecane posty

Gość zagubiona w myslach

witam. a wiec moja sytuacja wygląda nastepujaco. Wczoraj powinnam dostac miesiączkę... nie dostałam. za to miałam takie kłucia w podbrzuszu jakby ktos mi igły wbijał. te kłucia trwały kilka sekund i przestawały. i tak cały dzien. dodam ze były mocne.. od tygodnia mam bardzo wrażliwe piersi, jak mam na sobie stanik to jak tortura... tydzien temu również poraz pierwszy w życiu miałam zgage! ale tylko przez chwilę, napiłam się wody z cytryną i mi przeszło. i zawroty głowy. Bardzo czesto o różnych porach dnia. a dzisiaj boli mnie brzuch tak jak na okres, ale momentami. sluzu nie mam prawie, podbrzusze twardawe, i co dziwne jest dla mnie ja czuje zapachy dośc intensywnie.... gdzie inni tego nie czują.... test robiłam wczoraj ale ok. godziny 20:00. wyszedł negatywny. Czy mogę byc w ciązy czy to tylko objawy zbliżającej się miesiączki?

Gość zagubiona w myslach
troche mnie martwi to kłucie wczorajsze bo mówię wam, nigdy czegos takiego nie miałam.

Gość zagubiona w myslach
pomoze ktos?

Gość gość
Moa to byc objawy ciazy, moze byc jeszcze za wczesne na test, proponuje bete, moze pczekaj kilka dni

Gość zagubiona w myslach
poczekam z tydzien jeszcze.... miesiączka ma prawo sie opóźnić i zdaje sobie z tego sprawe... ale mam nadzieje że ta małpa jedna nie nadejdzie:D

Gość zagubiona w myslach
a może któraś z was miała podobne objawy?

Gość zagubiona w myslach
jest tu ktos?

Gość gość
niestety. moje objawy byly troszke inne, czulam jakbym miala dostac@, byl to delikatny bol, nie pamuetam czy bolaly mnie piersi na poczatku, napewno bylam zmeczona i senna, nic poza tym, a tak naprawde to cala moja ciaza przeszla tak bezproblemowo ze az jestem pod wrazeniem, teraz mam 22 mc synka, bez zadnyn wymiotow, mdlosci, zgagi, jedyne co bylo to bol plecow pod koniec ciazy ale to od rosnacego brzuszka, no i mialam uciski na pecherz ze bardzo czesto na toalete latalam,

Gość zagubiona w myslach
ja ma wlasnie takie bole jak na okres. dzien przed spodziewana miesiaczka wylecialo ze mnie duzo bialego sluzu. myslalam ze to czop sluzu jak zawsze przed @ ale to bylo 3-4 dnh temu. a miesiaczki nadal nie ma.

Gość zagubiona w myslach
dodam ze u mnie to klucie trwalo tylko w dniu, w ktorym miala zjawic sie malpa. i potem juz w ogole nie klulo. dzisiaj kupie test i zrobie jutro rano. moze cos wyjdzie. oby byly = :) normalnie modle sie o to. bardzo chcielibysmy miec dziecko. zawsze o tym myslalam i nigdy nie wychodzilo. a w tym miesiacu nie myslalam o tym wgl. wczesniej, jeszcze we wrzesniu wyliczylam sobie dni plodne i wyszlo mi ze w tym czasie meza nie bedzie bo pracuje za granica wiec odpuscilam. przytulanko bylo w piatek i niedziele a w poniedzialek(10dc)wyraznie czulam owulacje bolal jajnik, bardzo duzo sluzu i wgl.

Gość gość
Moja rada to sie nie nakrecaj tylko zrób test,zgaga nie jest objawem ciązy w tak wczesnym stadium,pojawia się gdy dziecko uciska żoładek i kwas żołądkowy cofa się do przełyku

Gość gość
Rób testy z krwi na 100% ci wyjdzie wynik szczególnie że jesteś już po terminie okresu

Gość gość
nie zgadzam sie, ja miałam okropna zgage przed data miesiaczki i okropne bole brzucha, nie starałam sie o dziecko i nie podejrzewałam ciazy, dopiero moj lekarz rodzinny nakazał zrobic test ciazowy, ktory wyszedł pozytywny.Potem objawy ustapily, a czułam sie fatalnie bo hormony buzowaly w organizmie, stad te bole zoladka i zgaga, ktora doprowadzala mnie do mdlosci. Dziwne a jednak