Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzone bydło

Jestem obgadywany w pracy

Polecane posty

Gość wkurzone bydło

Nie to żebym się przejmował ale oni sami stwarzają wokół mnie taką atmosferę. Pracowałem już w różnych miejscach 1. Produkcja 2. Roznoszenie ulotek 3. Ochroniarz/Portier - ostatnia i teraźniejsza. W tym samym budynku była także produkcja gdzie po raz pierwszy pracowałem. Ja nie jestem pracownikiem zakładu ale wewnętrznej firmy ochroniarskiej, w tym zakładzie są dwie firmy wewnętrzne. Tam gdzie ja pracuję i druga firma sprzątająca. I są tam głównie renciści, emeryci oraz studenci a dokładniej studentki. Ja jestem jedynym chłopakiem który został zarejestrowany jako uczeń szkoły policealnej. Powiem jedno. Jestem załamany, słyszałem ostatnio jak jedna ze starszych pań mówiła do szefa że sobie nie radzę, a do mnie mówiła że tam sobie tutaj radę. Oprócz tego słyszałem jak rozmawiała z pracownikami że ja taki zdrowy chłopak i wolę sobie siedzieć w ochronie niż iść na budowę. Wkurzyła mnie że obmawia mnie za moimi plecami.

Gość gość
nie przejmuj się, tacy są ludzie...

Gość do wkurwionego bydła
Przestań się mazać jak dziecko i rozejrzyj się dookoła. Do silnych świat należy a nie do mazgaj

Gość wkurzone bydło
Tylko sprawa jest taka że po prostu się boję że będę pracował a po miesiącu mi nie przedłużą umowy. Co ja wtedy zrobię, gdzie znajdę pracę? no gdzie?

Gość gość
Takie sa czasy, konkurencja, jeden drugiemu podklada klody pod nogi, nawet za granica jest podobnie, uwierz mi. Walka o stolek, pozycje, by sie utrzymac. Rob swoje i tyle, a oni niech plotkuja, gadaja , az polamia sobie jezykiiii!!!! Bonne chance!

Gość gość
najlepiej podejść do tej osoby i powiedzieć, że nieładnie tak obsmarowywać komuś tyłek za plecami. Odwrócić się i nie czekać na odpowiedź.

Gość gość
głowa do góry i do produ ,zycie jest piekne,tylko ludzie sa wredni

Gość gość
chooj z tym niech sobie piertoli nic ciekawszego w zyciu do roboty nie ma

Gość gość
jasne, wszyscy tak postępujemy i pozwalamy sobie obrabiać tyłki, a te matoły się cieszą, że nas wywalą

Gość wkurzone bydło
Ale ja się nie martwię tym że mnie obgadują ale czymś innym tym że mnie zwolnią. I o co oni tutaj walczą o tak naprawdę niskie stanowisko????? na produkcji było to samo gdzie pracowałem, ludzie robili sobie na złość by tylko ten drugi został zwolniony.

Gość gość
Nie daj się i postaw na swoim. Zrób awanturę.

Gość wkurzone bydło
Dobre i co? chyba, nieprawdaż? ja potrzebuję pracy, mieszkam w małym miasteczku. I to nie jest recepcja a ochrona. Przynajmniej jestem ochroniarzem.

Gość wkurzone bydło
Już się wszystkiego dowiedziałem. Dowiedziałem się między innymi tego że szef ochrony ma umowę z właścicielem zakładu (fabryki) że nie mogą nie mogą zatrudniać swoich byłych pracowników. Więc ja nie uprzedziłem o tym swojego szefa ale błąd był taki że on oto nie pytał.