Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość talia osyy

Byłam modelka Ewy Minge

Polecane posty

Gość talia osyy

Macie jakieś pytania? ;-)

Gość gość
bylas modelka a moge byc fotografem twoim pisze powaznie prosze o odpowiedz na mojego emaila scoti88@poczta.onet.pl

Gość talia osyy
nie me z mną takie numery smyku, nie mam już 40 lat żeby się nabierać na sesje u zboczeńców ;)

Gość gość
moje wyrazy współczucia oj, marna kariera a teraz kafeteria

Gość gość
ja nie zboczeniec mam 37 lat podam ci muj nr kom 509 287 047

Gość gość
Odpowiadaj d****o mingowej, k****, na pytania 😠

Gość gość
Piszesz,ze nie masz juz 40lat.A ile,60?

Gość gość
ja fotograf z zamilowania jestem obecnie moze kiedys jak ktos mnie doceni to bende swiatowym fotografem masz muj nr takze chetnie bende fotografem to jest moje hobby

Gość talia osyy
Wyżej, ktoś się podszył pode mnie. Na wulgarne pytania nie odpowiadam. Za karierę to mozna uważać pokazy u amerykańskich projektantów, u Ewy to byla zabawa ;-)

Gość viceklita
i co teraz była modelko , emerytura ?

Gość talia osyy
No nie, teraz to Uniwersytet Trzeciego Wieku :)

Gość talia osyy
Znowu :/ Emerytura ;-) Na wybieg nie wracam. Aktualnie prowadzę swoją kawiarnie.

Gość viceklita
no tak, kolejna , która zwiedziła kawał świata , bawiła się w dobrych restauracjach, była podziwiana a teraz nagle obudziła się z palcem w nocniku i zadaje sobie pytanie - co mam ? tylko kafeteria została i szukanie surogatki ?

Gość talia osyy
Widziało się to i owo ;-) bywało tu i ówdzie. Surogatki nie potrzebuję, mam 32 lata i jestem płodna ;-) męża też mam. Nie żadnego sponsora, konkubenta.

Gość talia osyy
O jej włosach krążą legendy. Bardziej to rozmawiałyśmy o moich włosach nie jej. Zwykle na zabiegi upiekszajace to w Paryżu robi wiec konkretnie Ci nie powiem ;-) Nosiła też peruki...

Gość viceklita
a powiedz proszę czy w tak zwanym 'świecie modelek' w Twoim wieku dużo jest modelek, które nadal są pannami albo pannami z dziećmi ?

Gość gość
Czy jest sympatyczna?

Gość gość
Hehe to ja Ci mogę odpowiedzieć :D kiedyś się obracałam w tym światku. Modelek jest troszkę panien, ale raczej dlatego, że one nie chcą wychodzić za mąż. Zazwyczaj mają też dzianych facetów. Ale sporo moich koleżanek poślubiło naprawdę bogatych facetów.

Gość viceklita
czy będąc modelką wiek 35 lat to już jest emerytura i co dalej ?

Gość gość
jak ona wygląda z bliska po tylu zabiegach? bo widzialam dzis jej zdjecia na pomponiku... masakra jakaś, skora jak papirus, ale ani jednej zmarszczki :D jednak szyja zdradza wiek :(

Gość talia osyy
Stosunkowo mężatek jest mniej niż "wolnych". Jednak żyją one w nieformalnych związkach zwykle z bogaczami, kilkakrotnymi rozwodnikami. Ale oczywiście nie wszystkie ;-) Ewa to spoko babka, taka swojska babka. Ale wiadomo, różnie to bywa. Nieraz dostałam od niej niezły opieprz. Jak to w relacji "szef-pracownik".

Gość haak8
Jakim cudem modelki sa tak szczuple?

Gość zakręcona w lewą stronę
zajadają się tasiemcem proste jak drut

Gość talia osyy
Są modelki 35 letnie i starsze, ale zwykle 30 to maks. Niewiele starszych sie utrzymuje. Przychodzą mlodsze. Dużo mlodsze dziewczyny. Bardzo zdeterminowane i chętne na to i owo, wiecie o czym mówię ;-) Żeby być chudym, bo nie oszukujmy się to nie szczupłośc, tylko zwykle wychudzenie trzeba mieć dobre geny. To podstawa, bo ktoś kto ma tendencje do tycia niestety nie pociągnie długo. Ogólnie jest tak, dużo warzyw, prawie zero owoców, indyk na parze, mało soli, mało alkoholu, oczywiście zero słodyczy, pieczywa, ziemniaków, makaronow. To taka lżejsza głodówka ale można się przyzwyczaić i to polubić ;-) Nastolatki które dopiero zaczynają chcąc być jak najlepsze łykają te sławne waciki, jedzą tony błonnika, proszków na przeczyszczenie, jakieś tabsy z amfetaminą, ogólnie narkotyki są na porządku dziennym, często wymuszają wymioty...te wszystkie mity o modelkach w większości zawierają dużo prawdy. Ewa wygląda jak wygląda. A wygląda sztucznie, zdjęcia nie kłamią. No i przy tym urodziwa nie jest. Dla niektórych nawet straszna. Zepsuła się babka, ale na własne życzęnie. Możliwe że uzależniona jest od operacji i tych botoksów, kwasów. Choć na zachodzie plastik króluje więc tak bardzo się nie wyróżnia ;-)

Gość gość
Ja nie być Mariusz. Ja fotograf. Ja mieć aparat Ami 66.