Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego niektóre kobiety wolą być kochankami żonatego niż związać się z wolnym

Polecane posty

Gość gość
bo boja sie prawdziwej bliskosci i dlatego podswiadomie pakuja się w zwiazek niemozliwy do zrealizowania. Chcą sprawdzić się czy dadzą radę byc na miejscu zony która ma wszystko to do starych sfrustrowanych panien

Gość gość
chca sie ustawic, gdzie karta przetargowa jest zwykła c**a, a to za mało by zajac miejsce zony haha

Gość gość
Nie trafilyscie z ani jednym. Po prostu chemia i milosc. Na ogol kobieta sie zakochuje a potem przepytuje wszystkich czy jest zonaty

Gość gość
Bywa, że się zajmuje miejsce żony. Wolni byli beznadziejni.

Gość gość
Zakoc***a sie. Potem nie mysla o niczym tylko o tym jak sie spotkac. Potem ona sie ludzi ze jakos to bedzie. Potem ma nadzieje ze sie rozwiedzie albo on ja mami. Potem on ma jej dosc bo dostal to czego chcial. A ona ma zlamane serce i nienawidzi wszystkich zonatych

Gość gość
Prawda jest taka ze jakby od razu zobaczyla go z zona to by sie raczej nie zakochala i nie ludzila.

Gość gość
bo my zonaci znamy wasze zachowanie,wiem doczego jest zdolna zona wolenie wiedzieć choć wiem niestetyco ta suka robi wiec do was madre dziewice nie wierzcie tymlafiryndom naszym zona one sa okropne nie mowie ze wszystkie wiem co mowie

Gość gość
bo wolny to mlodzzian bez kasy azonaty ma pozycje i kase,proste ide lulu jutro się odezwie jestem zonaty i kasa to ch*j zarobię na dziwke w 1 dzien

Gość gość
po dzisiejszym dniu wolałbym kupowac sobie codziennie z******ta dziwke, niz meczyc sie z p******a do kwadratu kochanką. Pazerne małpiszony bez chamulcy co to chce sie pasowac na miejsce zony. I tylko to je interesuje. A w ogóle teraz wiem, ze sokoro brała sie za zonatego to wiadomo, ze zaden kawaler jej nie chciał. A ja po prostu chciałem sie z nia tylko bzykac, a to chyba odrobinę za mało bzykanie to ja mam w domu hahaha

Gość gość
Tacy jak ty to szukają tylko ba bzykanie haha (śmieję się jak debil)

Gość gość
I bywa, że zastąpi miejsce żony (nie będę dawać dowodów)

Gość gość
Myslalby kto ze on taki bogaty wewnetrznie hahahaha swoj ciagnie do swego

Gość gość
no jasne, jak widzę, ze materiał tylko do tego sie nadaje to bzykam haha jak sie okazuje, ze jest kiepska to do widzenia. Tyle, ze to ciagnie sie potem i chce czegos wiecej. Czego pytam ? jak wpierdala się w małzeństwo to chyba wie co robi ? Żebym miał jeszcze szczescie do normalnych to mi sie trafiają jakieś ze zrytymi beretami. niestety.

Gość gość
no ta moja to juz napewno nie zastapi, ale bywa oczywiscie.

Gość gość
Takie przyciagasz synku

Gość gość
zygac mis ei chce jak was czytam. Gdzie tu k****a moralnosc jakakolwiek ? jaki k***a sens waszego zepsutego zycia?

Gość gość
no własnie, jezu tak tesknię za normalną kobietą. A zawsze tak trafiam na jakies paranoiczki. Najpierw chce pomagać znosze to staram sie pomóc, a potem odbija im do kwadratu. I w tedy im dziekuję bo znam juz scenariusz. Moze i przyciagam, ale jak teraz chocby najmniejszy sygnał wyczuję, ze to kolejna dewotka z syndromem starej panny to s*******am gdzie pieprz rosnie.

Gość gość
To dewotki czy d****i przyciagasz, bo juz nie ogarniam

Gość gość
jaka moralnosć o czym Ty tutaj piszesz ? Człowieku zakochałem się w kochance, potem okazało się, ze ma cos z głową. Seks był w miarę, ale relacja stała się nie do zniesienia i seks tez przez to ucierpiał wiec pa.Sa takie typy kobiet ze mozesz byc zakochany jak nie wiem, ale tak bedzie Cię zameczać, że aż pękniesz bo kochać to kochać również siebie. A jak taka pwalona osoba jedzie po tobie jak głupia to nie mozna na cos takiego pozwolic tylko dlatego, ze ktoś ma coś z głową. Kochaj sobie ale być sie nieda.

Gość gość
dewotki stare panny czy d****i to juz chyba to samo tylko z d****ą jest przynajmniej jasna i konkretna sytuacja.

Gość gość
Czyli wszystkie sa d******i

Gość gość
Zakochales sie w kochance najpierw czy po jakims czasie?

Gość gość
Zakochałem się najpierw i kocham ją dalej, ale jest nie do wytrzymania.Coś jest gruba nie tak z nią. Mam nadzieję zapomnieć tylko tyle mogę zrobić niestety.

Gość gość
To ty pisales o tym materiale do bzykania?

Gość gość
Samotnosc ,desperacja .Byleby tylko portki byly na chwile w domu .Dysfunkcje .Brak w domu wzoru mezczyzny ,w domysle ojca . Chec rywalizacji ale ukrytej .Jestem lepsza .Takie zakamuflowane tchorzostwo .

Gość gość
ja odpisałem na pytanie, gdzie tu moralnosć.