Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego niektóre kobiety wolą być kochankami żonatego niż związać się z wolnym

Polecane posty

Gość gość
Kobiety w większości chcą złych facetów a oni nie są wierni i to całe gadanie kobiet, że faceci są źli to na podstawie właśni złych facetów, na których zresztą lecą. Jak kobieta wybierze dobrego faceta to nie ma takich problemów.

Gość gość
przestań zmyślać głupi wywłoko. uganialaś się za zonatym d**e mu nadsatawialaś i jak cię przeleciał to ci kopa zasadził w to rozbabrane smierdzące dupsko więc nie pozostało ci nic innego jak klamać na forum że to jego wina bo wszyscy faceci są beee

Gość gość
A czy nowilam cos do ciebie?.Wyrazam swoje zdanie ogolnie. I przestan mnie straszyc. Nawet nie wiem z kim rozmawiam

Gość gość
Głupi napalony kurffiszon nie może się pogodzić z własną klęską. :D

Gość gość
Sama uwazaj co mowisz , bo w tym momencie mnie wyzywasz, w dodatku sama zaczelas od worow na sperme, to tu zanizylas poziom rozmowy

Gość gość
Nikt cię nie straszy. Tłumaczyć będziesz się w sądzie, że to ogólna dyskusja. Przeczytaj dokladnie co nabazgrałaś kretynko.

Gość gość
Wypierniczaj psycholko, nie zaczynaj zd mna bo znam dobrych adwokatow, najlepszych

Gość gość
O worach na spermę pisałam ja i nie jest to zadne zaniżenie poziomu rozmowy tylko szczera prawda. Powtórzę jeszcze raz jesteś dla żonatego chlopa tylko worem na spermę.

Gość gość
Zwyzywalas mnie od wywlok, pamietaj o tym

Gość gość
Zobaczymy jak pomogą co w sadzie ci najlepsi adwokaci, co ich ponoć znasz. Możesz spodziewać sie wezwania. W internecie nigdy nie jesteś anonimowa.

Gość gość
hahaha weźcie sie opanujcie zobaczcie jaki to temat haha boszeee jacy obrazalscy, pomyslałby kto sam fakt ze tu piszecie to już dobry nius. Własnie widac po waszych wypowiedziach w jakie relacje mozna sie wpakować, własnie o to dokładnie chodzi. I teraz miej kochankę lub kochanka. Super układ jak trafisz na znerwicowaną psychopatkę co sie dobrze kryła. To chyba gorsze niz problemy osobistych wycieczek w tym temacie.

Gość gość
"Zwyzywalas mnie od wywlok, pamietaj o tym" i miała rację bo jesteś WYWŁOKA skoro lecisz na żonatego łajdaczysz się z nim a później go obmawiasz publicznie. typowa WYWŁOKA!

Gość gość
nie kłóćcie się bo będzie padać :-)

Gość gość
Kto wyjechal z worami na sperme, oczywiscie jakas urazona zona.

Gość gość
wory to można mieć pod oczami :-D

Gość gość
Ja po prostu nie obrazam kochanek i wcale nia nie jestem.

Gość gość
Zwyzywalyscie mnie od wywlok i k*******now, to udwodnijce to

Gość gość
haha ale jaja czuje się jak w relacji z kochanką czytajac to. Uciekam z tad paaaaa

Gość gość
Psychiczna wywłoka i histeryczka co się obraziła za prawdę. Dobrze ci tak! A niech cię sąd ukaże to będziesz miala nauczkę na przyszłość.

Gość gość
g***o to ty masz zamiast mózgu

Gość gość
To byla odpowiedz do tej co zaczela z worami na sperme, bo protestuje przeciwko nazywaniu tak kochanek, wszystkie pojdziecie do sadu w takim razie

Gość gość
haha protestuję hahaha gdzie ja jestem umre ze smiechu. W sadzie: wysoki sadzie...bo jak pisałam na kafe to....hahahahahaa znów umarłem. Jacy swieci w tym temacie, kto kogo obraził hahaha.

Gość gość
Skonczy sie nazywanie kochanek worami i k**********i

Gość gość
tak jest !!! zróbmy rewolucję toz to zacne panny, miłosc nie wybiera. cos mi sie wydaje ze tutaj jakies grubo po 50 piszą

Gość gość
no to ja się podzielę informacją co odwaliła kochanka gdy z nią skończylem. najpierw szantażowała że powiadomi zonę i żądała kasy w zamian za milczenie a jak się nie doczekala to poleciala do prawnika i nakłamała za winny jestem jej kupe kasy. prawnik przyslał wezwanie do zaplaty a ja z zona bardzo szybko udowodnilismy że baba kłamie. prawnik natychmist sie wycofal zamykajac ze swojej strony sprawę definitywnie a ja z żoną złozyliśmy do prokuratury donos o próbie wyłudzenia pieniędzy. niech teraz wariatka trzęsie gaciami.

Gość gość
Protestować to sobie możesz pod latarnią i rewolucję też tam zrob ha ha ha

Gość gość
Ty oczywiscie jestes bez winy, chlopczyku