Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubie ale nie lubie

kryzys co poczac

Polecane posty

Gość lubie ale nie lubie

Nie wiem jak sobie z tym poradzić. problem w tym, ze nie potrafie się pogodzić z tym, ze jestem kobieta. Mam 34 lata wiec nie sa to chyba urojenia nastolatki. Jestem ponoc bardzo atrakcyjna i to wlasnie mnie denerwuje. z jednej strony dbam o siebie, cwicze, dobrze się odzywam, trzymam smukla sylwetke, maluje paznokcie i układa wlosy.....a z drugiej strony strasznie mnie denerwuje, jak faceci się za mna ogladaja lub pytaja o spotkanie. Doprowadza mnie to do szalu!Czuje się wtedy jak obiekt seksualny, jak rzecz na która rzuca się jakiś meski zwierz w wiadomym celu....żeby sobie ulzyc. Nie mam prawie zadnych znajomych facetwo, bo zawsze im o cos chodzi. Ja ide na drinka a oni mysla, ze umawiam się na seks. No zesz kurde!!! przecież sobie nie zabandażuje pieksi i nie utne tylka tylko dlatego, żeby ktoś na mnie nie zwracal uwagi. Jestem zalamana, bo zle mi ze jestem kobieta, ae dobrze mi z tym. Nie wiem co z tym fantem zrobić.

Gość 2132131231
ja nie rozumiem w takim razie, na grzyba o siebie tak mocno dbasz?

Gość lubie ale nie lubie
taki mam nawyk, a poza tym mysle o swoim zdrowiu. Nie wyglądam jak lalka barbie, nie używam tony tapety, jestem naturalna, a te samce ciagle cos ode mnie chcą i to mnie denerwuje. żaden nie pogada jak człowiek z człowiekiem, ale zawsze z jakims podtekstem. Mam tego dość. nienawidzę być traktowana jak obiekt seksualny

Gość gość
wydaje mi się, że chyba dosc prowokująco sie ubierasz, bo jakbys zalozyla zwykle dzinsy i sweter to pewnie nikt by sie nawet za toba nie obejrzal...

Gość gość
a męża ani faceta nie masz tak??? albo pracujesz w jakims miejscu gdzie pelno napalonych ogierow, jestes kelnerką w klubie?

Gość lubie ale nie lubie
no wlasnie nie ubieram się prowokująco. bez dekoltów, bez miniow, a ze jestem zgrabna i mam kształty gitary, to coz....tak mam. zawsze się jakies napalence gapia. przecież nie tylko ja mam widoczne cycki i kształtny tylek.

Gość lubie ale nie lubie
nie mam meza ani faceta, bo mam już obrzydzenie do facetow. ciagle czegos chcą...

Gość 2132131231
smukła sylwetka jest ok, ale malowanie paznokci juz im szkodzi, to chodz w tłustych wlosach, i i ubieraj sie we worki, ale masz problemy...

Gość gość
no wiesz po pierwsze nie ty jedna jestes zgrabna, ja tez jestem ale ubieram sie normalnie i jakos nikt mnie nie zaczepia, no chyba że założe mini, ale tak to nie. Po drugie to na pewno taka piekność nie jestes skoro w tym wieku jestes samotna, nie masz męża ani faceta, ktory cie kocha. Masz juz 34 lata, to twoje ostatnie lata świeżości, chyba wiesz o tym? po 40tce zaczniesz się sypać, geba stara bedzie, i ani tylek ani cycki ci juz nie pomogą. Jak to sie mowi z tylu liceum, z przodu muzeum

Gość lubie ale nie lubie
używa tylko lakierow organic wiec raczej paznokciom to nie zaszkodzi, a brudna chodzic nie zamierzam. Dbam o higienę osobista i nie widze w tym nic zlego. Widocznie faceci to takie niewyżyte cwele, ale jakos nie slyszalam żeby koleżanki miały podobne problemy.

Gość lubie ale nie lubie
to ja się już nie mogę tej 50tki doczekać. wreszcie skończy się ten koszmar.

Gość 2132131231
jest wiele pieknych dziewczyn, ale w duzych miastach sie za kazda nie ogląda kazdy napotkany facet... chyba problem jest w twojej głowie. Ludzie upiekszaja sie przez peped seksualny który buzuje, jest to podswiadome. Ja gdybym chciała zmniejszyc powodzenie u mnie, to dbałabym oczywiscie nadal i higiene, zeby nei smierdziec, ale chodziłabym np. w dresie, luznych bluzach nieco za duzych, zrobiłabym sobie mozliwie niepasujaca do mnie fryzure, moze jakies paskudne okupary zerówki? Jest wiele sposobyw, a ty zamiast z nich korzystac robisz na odwrót

Gość lubie ale nie lubie
ale niby dlaczego miałabym się oszpecac. ja tylko chce, żeby te obleśne samce przestaly się na mój widok slinic, gapic i insynuować jakies debilizmy. Zycie kobiety to koszmar

Gość 2132131231
ale niby dlaczego miałabym się oszpecac. ja tylko chce, żeby te obleśne samce przestaly się na mój widok slinic, gapic i insynuować jakies debilizmy. Zycie kobiety to koszmar x x durna jetes b niz ustawa przewiduje... Chodzenie w za duzym dresie to oszpecanie? chyba wygodniej, jeszcze napisz, ze chodzisz w szpilkach

Gość gość
widocznie ubierasz się wyzywająco. Raz widzialam taką scenkę jak idzie sobie szczupla zgrabna dziewczyna w krotkiej czarnej sukience, dwoch facetow akurat stalo na przystanku i sie bezczelnie gapili aż nie zniknela im z oczu. Jakby miala spodnie to pewnie nawet by jej nie zauwazyli.

Gość lubie ale nie lubie
niby czemu jestem durna, bo nie mam ochoty ubierać się jak dresiara? a to ciekawe do wypowiedi wyżej. chyba już napisałam ze w miniówkach nie chodze i dekoltów tez nie nosze. i po co mi wmawiacie ze się ubieram wyzywająco skoro się nie ubieram. mam cycki, rozmiar d ale nie ja jedna....nieprawdaż. nienawidzę jak się faceci za mna ogladaja....po prostu tego nie znosze. bycie atrakcyjnym jest przerabane! a za jakas uper pieknosc się nie uważam, żeby zaraz nie poleciały bluzgi, ze wpadłam w jakiś samozachwyt

Gość taki ktos sobie
może po prostu masz to "cos" i faceci się zatoba ogladaja. wspolczuje

Gość onagości
bo oni nie rozpoznaja emocji, nawet się nie skapną, że cię odrzuca ta ich zwierzęcość w myśleniu.

Gość gość
pierdu pierdu wiesz co napiszę ci tak: jakbys byla naprawde taka piekna i sexy to juz dawno bys byla mężatką!!!! a tymczasem jestes 34 letnią starą panną... soryy nie kupuję twoich bajeczek

Gość lubie ale nie lubie
no to skoro jestem taka brzydka i do tego stara panna (czyli na pewno pasztet), to czemy te zwierzęta faceci się za mna ogladaja i mnie to denerwuje? i kto powiedział, ze piękne kobiety zaraz wychodzą za maz? wlasnie te ladne maja problemy w znalezieniu faceta, bo facet woli poroochac ladna a na zone wziasc sobie szara myszke, bo myśli, ze do ladnej zaraz się ustawi kolejka nawet jeśli mezatka. to opinia facetow.... i jak ci teraz?

Gość 2132131231
no to skoro jestem taka brzydka i do tego stara panna (czyli na pewno pasztet), to czemy te zwierzęta faceci się za mna ogladaja i mnie to denerwuje? x x moze jestes tak paskudna, ze az sie oglądaja... to całkiem czeste... ja tez sie czesciej oglądam za spektakularnie paskudnymi, a nie tymi pieknymi... czasem polewam z bezguscia na polskich ulicach. Jedna dziewczyna co ja widuje czesto nakłada tak podkład, ze wygląda jaky sie zmarowala nutella, nakłada na sama twarz, zostawia szyje, jest taki kontrast

Gość 2132131231
i kto powiedział, ze piękne kobiety zaraz wychodzą za maz? wlasnie te ladne maja problemy w znalezieniu faceta, bo facet woli poroochac ladna a na zone wziasc sobie szara myszke, x x serio to ja takich historii nie znam, kolezanki co zostały starymi pannami były paskudne, te sliczne zajete w wieku 23- 25 lat... ale sporo osób sobie tak to tłumaczy, zeby sie pocieszyc. Obietywnie własnej urody nie ocenisz, ile lasek tu wstawia zdjecia myslac, ze sa piekne, a potem to co widac to baba Jaga

Gość lubie ale nie lubie
może caly problem w tym, ze ja mieskam w uk i tu sa inne kanony piekna a ty w Pl..... tak czy inaczej wk*****a mnie na max jak się faceci za mna ogladaja. i nie sadze, ze dlatego ze az tak szkaradna jestem, bo jak wytlumaczyc te propozycje spotkan i randek?

Gość 2132131231
nie mieszkałam za granica, ale podobno tam ludzie sa bardziej otwarci, we Włoszech to za kazdym krzycza ze chca seksu... :( Ogólnie w Polsce jest ogromna pruderia, moze to po prostu jakis kontrast

Gość 2132131231
no i w Uk babki podobno chodza masowo w poszarpanym dresie, tak w kazdym razie słyszałam, a ty sie stroisz, wiec zwracaja uwage na ciebie

Gość lubie ale nie lubie
nie stroje się. chodze po prostu schludnie i mam nadzieje z gustem. zero przesadnego makijażu czy wyzywającego zachowania. no i kurde się lipijai lipija....mam dość! nigdy nie sadzilam, ze uroda może być tak uciazliwa!