Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieznośne

Polecane posty

Gość gość

Mam mały hmmm dośc duży problem z teściową. Jestem rok po ślubie a już mam wszystkiego dość dlatego, że mam dość natarczywą teściową. Mianowicie chodzi mi o to, że moja teściowa sobie troszke wypije to suszy mi głowe żebym mówiła jej mamo. Ja jestem takiego zdania, że mame ma sie tylko jedną ale widać to do niej nie dociera. Oprócz tego jest jescze jedna sprawa. Nie daje mi spkoju z tym, że nie dzwonie do niej i nie rozmawiam z nią. Osobiście nie czuję takiej potrzeby żeby do niej dzwonić i pytać codziennie co u niej wystarczy że mój mąż dzwoni i się pyta. Ostatnio pokłóciłam się z mężęm bo powiedziałam mu prawdę że nie lubie tak natarczywych ludzi.Kiedy mu to powiedziałam to się obraził na mnie. Do niego nie dociera to co mówię do niego. Jest wpatrzony w mamusie jak w obrazek. Nie widzi tego też się wtrąca we wszystko. Kiedy ja coś powiem o jego mamie źle to juz wielka obraza ale jak on coś powie na moją mame to ja się nie obrażam. Ma zachowanie godne mami synka. Poradzcie jak te wszystkie problemy rozwiązać bo ja juz nie daje rady. Jak tak dalej pójdzie to chyba wyląduje w wariatkowie.

Gość blondyna 333
Niech mężuś odetnie pępowinę od mamusi, w przeciwnym razie uciekaj jak najdalej

Gość gość
nie wiedziałaś za kogo wychodzisz? zmusili Cię do ślubu z nim?

Gość gość
Madrego masz meza bo nie pozwala matki zle traktowac,a jak tobie maz nie odpowiada to go zmien.

Gość blondyna 333
On ma teraz żonę, a nie mamusię.Jakby był dojrzałym facetem to by to rozumiał, a jak jest mami synkiem to niech żyje z mamusią, a dziewczynie niech d**y nie zawraca.

Gość gość
blondyna a ma rację,kto by pomyślał:-)

Gość gość
jeśli chcesz wiedzieć jakiego będziesz miała męża, to przyjrzyj się , jak traktuje matkę; tak będzie Ciebie traktował w przyszłości.