Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ziomekdr

Ona ma uczulenie na lateks

Polecane posty

Gość Ziomekdr

Witam. Jestem facetem szukającym przygód w internecie i ostatnio napisała do mnie 20 latka. Chce się spotkać, tylko, że mówi, że ma uczulenie na lateks i mamy się kochać bez prezerwatywy. Myślicie, że to nie jest podpucha ?

Gość Ziomekdr
Może jest chora, czy coś ?

Gość gość
Nie można tego wykluczyć. Lepiej znajdź inną dziewczynę.

Gość gość
Hasło "znajdz inną dziewczyne" Jakie to puste i żałosne. Tak samo jak tekst założyciela wątku... ehhh Ani kszty wartości w was. Aż żal jak się coś takiego czyta. Tylko same wasze przyjemności dla was sie liczą??? A gdzie wartości???

Gość gość
Gdyby nie ten "pusty i żałosny" seks, nie byłoby ciebie na świecie, więc zjeżdżaj stąd, ty hipokryto. To forum o zdrowiu, a nie kółko aksjologiczne. Zresztą gdy dwoje dorosłych ludzi za obopólną zgodą chce się kochać, to żadnego zagrożenia dla wartości to nie niesie i nikomu nic do tego.

Gość gość
Taaa chora... A dlaczego nie może mieć uczulenia? Ja mam na środek nawilżający prezerwatywy. Inną sprawą jest to, że to nieodpowiedzialna kretynka. Przecież to ty możesz być na coś chory, a objawów brak. Myślałeś o tym geniuszu? Już pomijam fakt, że oboje jesteście zwykłymi ku..mi, a nie lubiącymi przygody ludźmi.

Pomijając pytanie czy to podpucha czy nie, uczulenia na lateks się zdarzają. Trzeba stosować gumki bezlateksowe i już. O ile mi wiadomo Skyn'y chyba takie są (ale nie próbowałem ich).

Gość gość
Ty gość 12:21, ten powyżej miał na myśli, że puste i żałosne jest szukanie seksu w sieci, a nie sam seks. Właśnie forum o zdrowiu. Autor boi się, że się zarazi, ale o to, że sam może zarażać nie pomyślał. :)

Gość gość
Jak nie pomyślał, skoro to on właśnie chciał użyć prezerwatywy.

Gość gość
No oczywiście, bo się tylko można przez samo pocieranie narządów płciowych zarazić. A autor pewnie tylko o hiv pomyślał he he.

Gość gość
mozesz zakupić prezerwatywy nielateksowe, dostępne w aptekach. ale pewnie droższe

Gość gość
No oczywiście, jeśli stawiamy sprawę w ten sposób, to najlepiej w ogóle seksu nie uprawiać, bo zawsze jest ryzyko złapania czegoś. Facet musi mieć świadomość, że często zmieniając partnerki to ryzyko zwiększa, ale jak już to robi, to lepiej z gumką niż bez. Propozycja panny rzekomo uczulonej jest podejrzana i bezpieczniej się na nią godzić, choć oczywiście nie musi ona kłamać. I tyle w tym temacie, a jak ktoś chce pogadać o moralnych konsekwencjach, to są inne działy na forum.

Gość gość
oczywiście powinno być "bezpieczniej się na nią nie godzić"

Gość gość
ale jakie wartości?! facet nie pisze o miłości swojego zycia, tylko o jakiejś panience z netu, której na oczy nie widział i chce się z nią spotkać na seks, a nie na długi spacer i rozmowy o filozofii.

Gość gość
Komu przeszkadza moralność i wartości? Temu kto jest pustym pajacem i skończonym egoistą.