Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce napisac do Donka

Polecane posty

Gość gość

Jak myslicie, warto? odpisze mi ? przeczyta w ogóle??? Może jest jakis frajer z jego ekipy ,który czyta skrzynke mośc**ana? Kazał abonamentu RTV nie płacić a teraz komornik skarbowy sie upomina o zaległy abonament! Matka ma 800zł renty ,debet na opał jakies 2000zł, kobieta siedzi i płacze od wczoraj.

Gość gość
Donek nie odpisuje. wysłałem już mu kilka listów. Nawet na wyzwiska nie odpowiada :(

Gość gość
Donek nie mógł nic kazać. Każdy ma własny rozum. No prawie każdy...........:O

Gość gość
Matka podstarzała :-O , zaczeła nie płacić,zaufała mu,stanowczo zaprotestowała po słowach Donka, płacic nie będzie, przestała słuchać RADIA, mówiłam ze to sie źle skończy...:-(

Gość gość
jak można zaufać komuś z telewizji?:O

Gość gość
Dobra, juz pomińmy słowa Donka, jest jakis przepis żeby nie płacić??? i tak ogląda TV za pieniądze, NC+ płaci ,jakieś 70zł na miesiąc, ona tego nie rozumie! Jak powiedziałam że za odbiornik płaci to mi nakrzyczała że juz 1600zł za telewizor zapłaciła....już nie wiem jak problem rozwiązać, ja jej nie dam bo mam swoje wydatki a jak jej komornik na rencinie usiądzie to się kobieta zapłacze na smierć!

Gość viceklita
a kilka dni temu Jarek K. powiedział w TV , że gdy w referendum przegra HGW to wszystko zrobi co jest możliwe aby samoloty nie przelatywały nad Ursynowem i Kabatami aby wylądować na lotnisku Chopina powiedzieć można wszystko, papier przyjmie wszystko , można naobiecywać cuda na kiju tylko dlaczego ludzie kupują takie banialuki i bzdury ?