Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka karolka

Facet uderzył mojego syna

Polecane posty

Gość matka karolka

Mój 9letni syn został uderzony przez mojego faceta. Sytuacja jest bardzo skomplikowana bo myślałam że w końcu ułożyłam sobie spokojnie życie po tych wszystkich przeżyciach. Pierwszy facet jakiego miałam zg****ił mnie Drugi facet jakiego miałam mnie bił Trzeci zdradzał A czwarty zostawił mnie jak byłam w ciąży. Teraz myślałam że ten piąty to już ostatni, ale niestety kilkakrotnie podniósł rękę na moje dziecko. Uderzył je nie raz. Nawet zamieszkał on u mnie w domu, ze mną, z moim dzieckiem i z moimi rodzicami. Wczoraj sytuacja zaostrzyła się tak że on uderzył mojego syna przy moim ojcu. Niestety między moim facetem a moim ojcem również doszła do rękoczynów, dla mojego ojca do tej pory jest nie do uwierzenia że ktoś podniósł rękę na dziecko. Robił mi awantury że ja ciągle sprowadzam śmieci, że jestem nieodpowiedzialna itp. To nie było jakieś wielkie uderzenie, trochę przesadził bo odbił mu dłoń na plecach. A dziecko jak to dziecko, zobaczył że ma sojusznika w dziadku i to wykorzystuje. Bo dziadek już dzisiaj zabrał go do MCDONALDA, później kupił mu pościel z samochodzikami, itd. Co teraz robić? facet obiecał mi że to się nigdy nie powtórzy a ojciec że jeśli znowu wystawie jakiś numer odda mnie do szpitala psychiatrycznego.

Gość gość
patologia jesteś ty i twoja rodzina.

Gość gość
nie wiem czemu to jest na erotycznym, chyba taki związek, że fiut tego debila rzucił ci się totalnie na mózg i wyzarł inne naturalne uczucia.

dziecko jest nieletnie jestes zobowiazania dać mu ochronę maksymalną przezd przemocą słowną i fizyczną oraz psychoiczną...jesli masz wahania to moze oddaj dziecko komuś bardziej odpowiedzialnemu?:O

Gość gość
Jestes beznadziejna matka. Takim powinno sie odbierac dzieci i oddawac ludziom odpowiedzialnym, mogacym zapewnic opieke i bezpieczenstwo. Szok...

Gość gość
naturalnym odruchem po uderzeniu twojego dziecka powinno być utrwalenie twarzy twojego faceta w dnie patelni ceramicznej 🖐️

Jak można pozwolić bić własne dziecko i jeszcze usprawiedliwiać gościa, że to nie było wielkie uderzenie, bo tylko ręka odbiła się na plecach? Co z ciebie za matka, kobieto? I kiedy będzie dostatecznie mocne uderzenie, żebyś się ogarnęła? Jak dzieciak wyląduje w szpitalu? Žyczę twojemu dziecku, żeby ojciec faktycznie oddał cię do psychiatryka a potem pozbawił praw rodzicielskich.

Gość gość
Tylko co byście zrobili na miejscu rodziców tej kobiety: sprowadziła im bachora a potem sprowadzała kolejnych takich gachów. Jestem ciekawa jaka byłaby wasza reakcja na miejscu ojca autorki.

Co jest z Tobą, że nie chcesz żadnego normalnego faceta tylko sama patologia? Raz można się pomylić, ale 5 razy? Przecież Ty chyba celowo wybierasz jakieś odpady...

Gość facet machooo
Twój ojciec powinien p***********ć tak chłopu by z ziemi nie wstał.

Masz tendencję do wybierania złych mężczyzn, powinnaś iść do psychologa. Może po prostu masz zaniżoną samoocenę i bierzesz każdego co się pojawi? Po drugim już powinnaś być wyczulona na pewne zachowania u faceta, ba nawet przeczulona, a Ty jak widać nadal do takich ciągniesz. Nie ma żadnego wytłumaczenia dla tego faceta, iż uderzył dziecko. Jak wejdzie syn w trudny wiek, to co? Wtedy będzie pyskował i stawiał się, to Twój face go zatłucze? Nie musisz za wszelką cenę z kimś być, Twoje dziecko powinno być najważniejsze, a tak nie jest, więc psycholog bardzo wskazany.

Gość facet machooo
Jesteś jak kolejna Katarzyna W.

Gość gość
Jestescie p******i piszecie tak jakby kazda kobieta i kazdy facet mogli do woli wybierac,przebierac i wiazac sie tylko z takimi o jakich marza czyli bogatych, przystojnych, madrych, opiekunczych, zaradnych stratatatat Przeciez to jasne ze gdyby dziewczyna miala mozliwosc zwiazania sie z normalnym facetem to by to zrobila Dzisiaj nie jest latwo znalezc kogos kto pasuje nam idealnie, bo gdzie takich szukac? Wiec sie bierze tego ktory kreci sie w poblizu mimo iz czesto jest daleki od naszych wyobrazen i idealu spr&potw

gość Ty może nie chrzań. Potem się słyszy, że konkubent zatłukł dziecko. Jakby była sama, to niech ja tłucze jeden z drugim, skoro to lubi, ale ona ma dziecko i o nim musi myśleć przede wszystkim. Nie ma odpowiedniego kandydata, to niech będzie sama i już. Ewentualnie jak tak ważny jest facet ( ważniejszy od dziecka) to niech odda dziecko, po co niszczyć młodemu człowiekowi psychikę przez takiego idiotę?

Gość gość
Byc dalekim od idealow a bicie, poniewieranie itd to dwie rozne rzeczy... facet moze rozrzucac skarpetki, niesprzatac po sobie itd to jest wada.... ale bicie dziecka!!!! ogarnij sie ty wyzej bo to chore jest

Gość gość
Bo wam nigdy się nie zdarzyło "szarpnąć" dziecko prawda? Nie bronie faceta, bo to jakiś debil ale te bzdury, które wypisujecie są jeszcze bardziej debilne 🖐️

Gość gość
Czy ty jesteś normalna kobieto ?! W życiu nie pozwoliłabym, żeby ktokolwiek uderzył moje dziecko,a Ty tego k****a jeszcze bronisz ? Co z ciebie za matka?! Twój ojciec ma rację , zastanów się nad sobą, bo to nieprawda że masz pecha do facetów, tacy cię kręcą, tylko czemu ma cierpieć dziecko ? A dziadek wziął chłopca do mc donalda i kupił mu pościel.bo czuje to czego ty nie czujesz jako matka i chciał wnuczkowi w jakiś sposób zrobić przyjemność i zrekompensować że matka go nie broni .DZIECKO JEST NA PIERWSZYM MIEJSCU, facetów możesz mieć 100, dziecko masz jedno,krew z twojej krwi !

Gość piszesz głupoty dziecko które się rozwija powinno być dla matki najważniejsze a jak ma chcice to niech sobie wibrator kupi...p.s co w ogóle tu dziś stypa jesienne przesilenie?

Nie łatwo znaleźć takiego, który by pasował, więc się bierze takiego, który tłucze dziecko. Gościu, kto tu jest p*****lnięty?

Gość gość
Tutaj jest jeden podstawowy problem: Ojciec autorki. Nie znamy sytuacji może to tatuś który rozpieszczał córeczkę a teraz bierze się za rozpieszczanie wnuczka? Może nie może pogodzić się z tym że jego oczko w głowie ma mężczyznę i posługuje się dzieckiem. To już że za takie głupstwa robi dzieciakowi prezenty o czymś świadczy. Może to jakiś wredny bachor który wie jak wpłynąć na dziadka.

Gość gość
Ale nie ma znaczenia, czy bachor jest wredny czy nie. W tym przypadku chodzi o to, ze przydupas matki bije to dziecko! A normalna matka nie powinna tego tolerowac. Bo trudno wtedy nazywac ja matka.

Gość gość
Co z Ciebie za matka !! pozwolisz na to żeby konkubent bił twoje dziecko?! kobieto jesteś jakas niepowazna juz dawno bym Cie podala do opieki społecznej a wtedy sie dziwmy ze są tragedie w Polsce bo konkubent znecał sie nad dzieckiem. Jezeli choc raz podniósl reke na dziecko to wyjazd z domu! jeszcze Ci powie ze nie było to duże uderzenie ale troche przesadzil bo odbil mu reke na plecach! |Czy Ty jestes zdrowa psychicznie? sądze że nie. Wiec dziwisz sie ? bardzo dobrze ze ma sojusznika bo widać ze w własnej matce nie ma popracia i dobrze ze ma choc troche miłosci od dziadka... jestes tak samo niepowazna jak Twoj konkubent!

Gość gość
I to nieźle mu musiał przywalić skoro odbił mu rękę na plecach.Następnym razem walnie nieco niżej i nerki dzieciakowi uszkodzi... Zabiłabym typa który ruszyłby moje dziecko.A autorka pisze że to nie pierwszy raz... Spokojnie siedzi i obserwuje jak ktoś okłada jej syna!

Gość gość
Co za zwyrodnialec z tej kobiety! egoistka pierdo*lona, pewnie pozwól aż Ci chłop na łeb nas*a i CIebie zacznie obkładac! może sie czegoś nauczysz!

Gość gość
O k***a!!!! Sam jestem ojcem i dziadkiem. Mam dwóch synów i córkę która również ma dziecko i sama je wychowuje, gdybym zobaczył taką sytuację to zabiłbym c***a.

Gość gość
Przesadzacie. Twój ojciec zachował się jak wścibska teściowa.

Gość gość
Coooo ? Ty wyżej masz coś z głową ? Pozwoliłbyś,zeby jakiś przydupas córki okładał ci wnuka i to jeszcze na twoich oczach ?!

Gość gość
OGROMNIE MI ZAL AUTORKI:( I WSPÓŁCZUJE.........