Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

luzna pochwa

Polecane posty

Gość gość

Kobiety tak jak i mezczyzni maja problemy natury intymnej, tylko jest to jeszcze temat tabu. Luznosc pochwy moze byc spowodowana roznymi czynnikami, jednym z nichj moze byc ciezki porod i duzy plod, ktory spowodowal ze pochwa zbyt mocno sie rozciagnela. Ale teraz jest tak rozwinieta medycyna ze w estetyce zajmuja sie juz ginekologia i wiem ze mozna wykonac zabieg laserowego obkurczania pochwy. Zabieg calkowicie bezpieczny,bezbolesny i skuteczny. Polecam jak cos Klinike Beautymed w Warszawie.

Gość gość
Co za bzdura.... Przy luznej pochwie kobiety facet powinien stosowac odpowiedznia technike i bedzie git. Nie trzeba stosowac zabiegow chirurgicznych, zeby sie dobrze bawic w lozku i odczuwac przyjemnosc. Nie wciskaj ludziom kitu.

Gość gość
zgadza się, moja zona urodziła dwójkę dzieci naturalnie i jest bardzo dobrze. Moze jest troche luźniejsza, ale do tego sie przyzwyczaja. Tak jak facet, który sie czesto masturbuje to nawet z ciasna mu źle. Wystarczy dac sobie czas. Teraz nawet nie pamietam jak było wczesniej bo jest bardzo dobrze teraz. I nie chce innej.

Gość gość
Gorzej jak jest luzny penis... :-D

Gość gość
niby ake techniki, jak tarcia nie ma?:D

Gość gość
no jak tarcia nie ma jak jest.

Gość gość
chyba, ze ktos ma nie wrazliwego penisa hehe. lub małego

Gość tinnitus woman
żadne techniki nie pomogą jak mięśnie kegla jak szelki a penis ma 15 cm. no sorry :)

Gość gość
w takim przypadku pewnie tak, moja kobieta cwiczyła te miesnie i jest naprawde super. Nawet bardziej lubię jej cipke teraz jest tak rasowa mmmm, a nie taka grzeczna cipka malutka.

Gość gość
wiadomo szersze horyzonty :-D zazdroszcze

Gość gość
haha super powiedziane, jest taka elstyczna mmmm

Gość gość
kurde no...gdzie jest moja zona, spadam paaa

Gość sYs
jest dla was pewne niebezpieczenstwo. podczas cwiczen kegla niektore kobiety moga przezywac orgazm. ja np tak mam :) chyba rozumiecie co to dla was znaczy ;)

Gość gość
Acha ja cwi ze te miesnie kegla ale bez rezultatu. Maz nic nie czuje a ma dosyc duzego penisa. Jaka pozycja do kochania moglaby tu pomoc? Maz chce uprawiac sex analny z tego powodu ale mnie to boli. Co tu robic, sama myslalam juz o jakims zabiegu ale tez sie boje. Czy pozostaje mi tylko kochanie sie analnie?