Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co robić nie mam znajomych

Polecane posty

Gość gość

Moje życie jest totalnie bez sensu. Mam 19lat. Mieszkam z chłopakiem, mamy półroczne dziecko. On pracuje a ja jestem z dzieckiem w domu i uczę sie zaocznie. Sytuacja wygląda tak, że ciągle jestem tylko z dzieckiem, kontakt z ludźmi w swoim wieku mam tylko w szkole- dwa weekendy w miesiącu. nerwica mnie bierze jak nie mam z kim wyjść, pogadać... No ale jak ja mam poznać kogoś? Gdzie? Już nie wiem co robić bo ciągle dom, dziecko, zakupy, spacer. Wykańcza mnie to.:(

Gość gość
Jak już to dziecko a nie bachora. I nie o to chodzi w całej sytuacji.

Gość gość
nie chodzisz z dzieckiem na spacery? Nie wiem jakie jest duże, ale na placu zabaw można poznać dużo mam ze swoimi dziećmi

Gość gość
Chodzę na spacery ale jak pisałam córka ma pół soku więc plac zabaw to nie dla nas. Chodzę do parku ale tam teraz niewiele ludzi, głównie dużo starsi ode mnie

Gość gość
zycie towarzyskie jest czyms pustym , miałkim bezwartosciowym -nie ma za czym tęsknić

Gość gość
Ja za niczym nie tęsknię. To nie o to chodzi. Poprostu jest mi źle bo czuje sie samotna będąc tylko z dzieckiem, nie mając z kim porozmawiać. Chciałabym móc czasem wyjść z kimś na kawę, porozmawiać.

Gość gość
takie rozmowy przy kawce, herbacie cieście są zwykle strata czasu wiec za czym tu tęsknić?

Gość gość
A nie mozesz sie umowic gdzies ze znajomymi ze szkoly? albo zaczac chodzic dodatkowo na jakis jezyk,zajecia sportowe itp? Ten raz czy dwa w tygodniu chyba Ci rodzina pomoze w zostaniu z dzieckiem?

Gość gość
fajnie jest naprawde cudo no wlasnie no moze pogadaj z dziewczyna a niew na kafe po co tu w ogole jestes pewnie szukasz nowej babki piekne sukienki slubne mozna znalesc na necie no nie przejmuj sie tez mnie to kiedys spotkalo i sie nawet na ten temat sporo wygadalam juz po prpstu wytrzymac nie moglam i tak wyszlo mi http://www.youtube.com/watch?v=LlE2iIf-pAk