Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PoziomkA 88

Brak sexu w długich związkach

Polecane posty

Gość PoziomkA 88

Jak w temacie:) Czy po byciu razem w związku ,zycie erotyczne jego częstotliwość sie obniza?jestem z partnerem ponad 7 lat planujemy slub ale od pewnego momentu nie mamy czasu na zblizenia.Człowiek pracuje po pracy spotkania z rodzina ze znajomymi , zalatwianie przyziemnych spraw..i jakoś brakuje czasu.. Nie mieszkamy razem także nie ma tej swobody bo rodzina za ścianą.. Ja czuje już zwątpienie..Nie mam już ochoty namawiać partnera raz za razem i słyszec odmowe bo.... i tu milion powodow...

Gość gość
To dlatego ze nie miekszacie razem. Ale Cie nie pociesze jestem po 5 latach malzenstwa i ogolnie nie chce mi sie sexu wole isc spac i nie chce zeby maz cos ode mnie chcial.

Gość gość
mam tak samo mam tak samo :(

Gość PoziomkA 88
Wiem ze to nie problem we mnie spełniam wiekszośc fantazji jestem atrakcyjna a tu....najgorsze ejst to ze czlowiek sie wystroi, kupi nowa bielizne w łazience z 2 h sie ogarnia a tu odmowa... powoli odechciewa mi sie bo wiem ze znowu nieee a ja nie chce ciagle inicjować.Jeszcze mi mówi ze dziecmi juz nie jestesmy , ze sa inne priorytety w zyciu ze sex w plenerze odpada bo duzo osob go zna... wczesniej z tym nie bylo problemu

Gość PoziomkA 88
co wiecej doszłam do wniosku ze nie ma sie co starac... czlowiek jest tylko czlowiekiem a okazji pelno jest...i czuje sie jak taka bomba tykajaca..Co sie z tymi mezczyznami stalo..

Gość martin123
Zamieszkać razem, rodzina dzieci...męska decyzja - to pomoże

Gość gość
a jakze wlasnie no wlasnietak jest moze pogadaj z dziewczyna a niew na kafe po co tu w ogole jestes pewnie szukasz nowej babki piekne sukienki slubne mozna znalesc na necie no nie przejmuj sie tez mnie to kiedys spotkalo i sie nawet na ten temat sporo wygadalam juz po prpstu wytrzymac nie moglam i tak wyszlo mi http://www.youtube.com/watch?v=LlE2iIf-pAk