Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdrada

Polecane posty

Gość gość
Do mnie nie raz startował i żonkoś i nie żonkoś, znałam swoje granice, nie interesowały mnie ich podchody. Jak jestem w związku to zasady są dla mnie jasne i klarowne. Tym bardziej jak jestem w związku małżeńskim :o

Gość beibiak
czy naprawdę takie smsy to nic takiego,ale co go obchodzi jakie jakaś obca baba będzie miała sny,i jak ja mam mieć wiarę w siebie jestem ładna ,zgrabna ,wykształcona a czuję się jak śmieć

Gość gość
Zerzeramy;) naprawdę sprawdzanie czy są chętne na wyrwanie innej męża nie pomoże, bo są będą i tego nie zmienisz...i takich facetów, którzy w to idą też jest mnóstwo. Tylko zaczynam się zastanawiać czy to z tobą jest coś nie tak, nie wiesz, że im bardziej się nad tym zastanawiasz, tym bardziej materializują się twoje myśli. Przecież to oczywiste, że jak szukasz to znajdziesz;))

Gość beibiak
może porozmawiać z tą jego najlepszą przyjaciółką-mam numer tel.

Gość gość
Beibiak- dobra rada- jeśli chcesz zrobić z siebie kompletną idiotkę to dzwoń, pisz, rób co chcesz...ale najpierw wyrysuj sobie wszystkie możliwe scenariusze i się na nie przygotuj psychicznie, potem zastanów się czego tak naprawdę chcesz od życia i czy dasz radę to unieść. Powodzenia

Gość beibiak
już nie wiem co mam robić,on się cały czas upiera że to jego dobra znajoma,że nic go z nią nie łączy-dojeżdżają razem pociągiem do pracy

Gość gość
To ty się przestań upierać, lej na to!żyj tak jak on, poszukaj sobie kogoś do gadania...;))))niech pobędzie w twojej skórze

Gość beibiak
muszę zacząć mieć w d***e to co robi,bo moje życie sprowadzi się do tego czy coś napisał czy nie napisał jakieś kundzi.Sama robię z siebie mało ważną istotę. Ona nie może wiedzieć, że jestem zazdrosna,to ona powinna czuć się jak śmieć a nie ja.Mój mąż pewnie jej opowiada że się żona denerwuje tymi smskami.Zdziwi się że mam to gdzieś!