Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdrada

Polecane posty

Gość gość

co myslicie o zdradzie? Bo wg mnie to jedna z najobrzydliwszych rzeczy...

Gość gość
Trzeba było by spojrzeć na zagadnienie z obu stron.

Gość gość
a jakie sa obie strony?

Gość gość
nic dobrego, wiele łez, depresja, zburzenie jakiś wartości życiowych, brak zaufania

Gość beibiak
trudno żyć wiedząc że ręce twojego faceta pieściły inną kobietę

Gość gość
zawsze są jakieś dwie strony - medalu, księżyca...

Gość gość
jak wiesz, że ręce faceta "pieściły inną kobietę" to facet już nie jest twój. Niech idzie swoją drogą, a ty się ogarnij, weź w karby i idź na przód. Życie jest za piękne, żeby się skupiać na jednym człowieku.

Tak jest! Życie jest za piękne żeby się skupiać na jednym człowieku. Różnorodność to podstawa ;)

Gość gość
dlatego trzeba dazyc do w********a danej kobiety, a nastepnie wziac sie za nastepna :classic_cool:

Gość beibiak
mój mąż wysyła smsy do kobiety której nie znam i twierdzi ,że to tylko przyjaciółka-w wieku 40 lat znalazł bratnią duszę i tak mu się z nią dobrze rozmawia i dziwi go że ja się denerwuję,nie mam już siły

Gość beibiak
ostatnio wysłał do niej: ,,miłej niedzieli -buziaczki"

Gość gość
zastanawia mnie tkwienie przy takich chłopach. Kurde dziewczyny, jak się jednemu z drugim wydaje, że może wam wejść na głowę to znaczy kompletny brak szacunku. Ma całować ziemie po której stąpacie...a jak nie to spadówa...;))))

Gość gość
Mój mąż z nudów zaczął intensywnie korespondować z jakąś "niby przyjaciółką", którą poznał na portalu randkowym jeszcze przed poznaniem mnie. A z nudów, bo na 3 miesiące wyjechał za granicę do pracy i wiadomo po robocie ze zgrają chłopów człowiekowi się nudzi, więc musiał jakoś spożytkować ten czas. Nie ważne, że mu oznajmiłam, że właśnie będzie ojcem. Nie przeszkadzało mu to w dwa tygodnie po tej nowinie przylecieć do kraju, niby do mnie i spotkać się z nią. Nie wiem co robili, ale było im tak miło i przyjemnie, że chcieli to jeszcze powtarzać. Utrzymywał z nią kontakt aż do momentu kiedy się nie dowiedziałam o wszystkim. Jak wyszło na jaw, to nie ma już przyjaciółki, która go rozumie i pocieszy :-o Ale co mi z tego? Na jak długo? I nic nie zmieni tego, że nie mam do niego żadnego zaufania. Stracił je bezpowrotnie.

Gość gość
na a co ma myśleć kobieta jak zarywa ją żonaty,wcześniej z żoną sexs uprawiał a za parę godzin czaruje inną,oblech totalny,!!

Gość gość
Ty jakaś dziwna jesteś- niech idzie w pioruny!! a z resztą wiesz co robisz, jak lubisz byc robiona w bambuko twoja sprawa

Gość gość
Noooo oblech totalny. Taki właśnie jest mój małżonek. Teraz jak prawda wyszła na jaw uspokoił się, ale co mi z tego? Nie interesuje mnie to już, bo ja podjęłam decyzję. Ona się trochę przesunęła w czasie, ale jestem mściwa o czym dobrze wiedział.

Gość beibiak
ostatnio usłyszałam że mieszam się w jego prywatność bo przeczytałam co nie zdążył skasować

Gość beibiak
ta kobieta do której wysyła smsy ma męża i dzieci,sam mi to powiedział

Gość gość
beibiak - mój akurat tak bezczelny nie był. Zapytał tylko raz skąd się dowiedziałam. Do tej pory bym nie wiedziała, bo nie miałam podstaw aby go sprawdzać aby mu nie wierzyć, ale coś mnie podkusiło, miałam możliwość i sprawdziłam... i szczęka mi opadła. Jak można będąc w związku do innej kobiety pisać "moja ukochana myszko" i twierdzić, że to jest całkiem normalne, bo on jest miły :-o Myślałam, że mimo wszystko zna swoje granice i akurat zdrada będzie ostatnią rzeczą, o którą będę go podejrzewała no cóż... naiwna jestem. Teraz i tak myślę tylko o moim dziecku, które lada moment przyjdzie na świat.

Gość gość
ja też zdradzam ale moja żona sobie przez lata zasłużyła i nie mam żadnych skrupułów a jak sie nie podoba to droga wolna

Gość gość
Gdyby mi zrobił awanturę "o jego prywatność" to bym się ucieszyła, szkoda że tego nie zrobił. Wtedy nie miałabym wątpliwości. Spakowałabym się i wyprowadziła, a tak... tak zostałam i przedłużyłam swoją mękę, ale już niedługo. On myśli, że skoro zostałam to znaczy, że wybaczyłam i wszystko będzie ok, ale tak nie jest! Żałuję tylko, że zareagowałam tak szybko i tak emocjonalnie. Mogłam się wstrzymać. Mogłam przeczytać ich korespondencję od początku do końca, mogłam to zapisać, wydrukować na dowód, a teraz lipa. Pokasował wszystko.

Gość gość
k... na jaką cholerę ludzie tkwią z sobą w takich sytuacjach?? bo dzieci?bo kredyty? bo mieszkania? ludzie sami sobie robicie kuku siedząc w takim syfie...wiem, bo tak łatwiej!!! jak jedna da obiad a inna da d.... prościej kombinować i motać się w zeznaniach, prościej nie mieć do siebie szacunku... sory inni też go nie będą mieli do was, jeśli dajecie sobą pomiatać

Gość gość
jeszcze kwestia tego dlaczego zdradza, jeśli bo tamta wpadła mu w oko to chooj ale jeśli przez Ciebie to powód już jest

Gość beibiak
ostatnio jej życzył pogodnych snów-tak z grzeczności.Twierdzi, że nie mam powodu się martwić bo do mnie pisze ,,lepsze"smsy i ona nie była i nie jest dla mnie żadnym zagrożeniem i powinnam bardziej wierzyć w siebie.

Gość gość
gościu wyżej - Tobie się wydaję, że to takie proste, spakować się i odejść. Ale jak ufałaś, kochałaś jak coś Cię łączy z tym drugim człowiekiem chociażby dzieci to wcale nie jest takie proste. Włożyłaś/eś w związek tyle wysiłku i czasu, a tu dostajesz po mordzie i masz się pozbierać i podjąć decyzję w sekundę. Ta się nie da.

Gość Sura35
Znajdzcie sobie kochanka

Gość gość
beibiak - mój też twierdził, że pisanie z innymi kobietami takich "słodziutkich i miłych" sms-ów to przecież nic w końcu jest ze mną, wybrał mnie. Żałosne. Powiedziałam, że sobie tego nie życzę, ale teraz jest mi już wszystko jedno, niech robi co uważa za słuszne. On i tak już podjął decyzję i skreślił naszą rodzinę. Wybrał fiuta i bzykanie, więc niech bzyka.

Gość gość
Wszystko się da! wszystko jest do zrobienia! Ok, zgodzę się, ze każdy ma swoje tempo działania, swoją granicę wytrzymałości, ale na litość boską, nie mażcie się nad swoim losem skoro się na niego godzicie! Bo po to jesteście istotami myślącymi z wolną wolą, żeby z tego korzystać. Ja też kiedyś musiałam podjąć decyzję, może poszło mi prościej, bo nie ma dla mnie znaczenia aspekt finansowy i sentymentalny, nie ma znaczenia ponad mnie samą. nadal ufam ludziom, facetowi z którym aktualnie jestem, ale wystarczy jeden myk, jeden sygnał, że szuka innej i fora ze dwora. Nic prostszego nie możne się wydarzyć niż oczyszczenie sobie sytuacji.

Gość gość
I też bym tak szybko chciała podejmować decyzję, być tak zdecydowana. Niestety tak nie jest.

Gość gość
no dobrze,ale jak do was startuje żonkoś,a ty jestes na tyle atrakcyjna że patrzysz na niego jak na jakiegoś debila a on zauroczony twoim wyglądem zapomina że w domu ma zonke i dzieci i co wtedy robisz???