Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia0002

zdrada wirtualna błagam o pomoc

Polecane posty

Gość madzia0002

Bardzo Wasz proszę o radę....Jestem z partnerem 5 lat z związku.Mamy troje dzieci,dwoje z mojego poprzedniego małżeństwa.Dwa lata temu odkryłam,że mąż pozakładał portale randkowe i to z kilka.Pisał z róznymi kobietami,one wysyłały mu nagie zdjęcia on im również pisał że są "cudownei piekne i chętnie by się z nimi przespał"Zrobiłam mu awanturę,groziłam odejściem,przepłakał cała noc i obiecywał poprawę.Wybaczyłam,nie byłam tego w stanie sprawdzić ale chyba przestał.Po półtora roku wyjechał do Anglii(niestety mamy mnóstwo dlugów)Po miesiącu odkryłam,że znowu zaczął zakładac potrale.Wpadłam w osłupienie gdy weszłam na jego inny skype,gdzie zapłacił lasce żeby zrobiła mu striptiz i uprawiał z nią seks wirtualny.Poczułam się strasznie:( tym bardziej że ja równiez z nim uprawiałam seks chiałam,żeby był zadowolony i żeby tą rozłąkę lepiej przetrwać.Dodam,że jestem bardzo atrakcyjną kobietą,ale dlaczego to zrobił nie potrafił odpowiedzieć.Urwałam z nim kontakt.Próbował dzwonić,aż w końcu przyleciał na parę dni,bo twierdzi że ja i rodzina jestesmy dla niego najważniejsi i nie wyobraża sobie zycia bez nas.Przyznał sie ,że był idiotą i więcej tego nie zrobi,wybaczyłam mu Mówił,że może poddac sie terapii.Ale musiał tam znowu wrócić i jestesmy daleko od siebie. Bardzo Was prosze doradźcie co mam robić,nie potrafie juz mu zaufać,tyle razy mnie zranił.Tu jeszcze sama z dziećmi....Czy ten zwiazek mam sens,ciągle myslę czy za jakis czas znowu nie zacznie...nie mam juz siły

Gość gość
ja już bym nie zaufała, widać, że ten typ tak ma i będzie miał