Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doggy_style

Problem mieszkania wspólnego

Polecane posty

Gość doggy_style

Mamy dylemat z dziewczyną typu u kogo zamieszkać. Ja chcę żebyśmy zamieszkali u mnie, bo mam dwa niezależne pokoje czyli jednym słowem więcej miejsca. Ona natomiast chce żebyśmy mieszkali u niej, a ma kawalerkę na tylę małą, że pokój jest połączony razem z kuchnią czyli nawet jak chciałbym posiedzieć sam w kuchni to i tak praktycznie jakbym był w tym samym pokoju. Ona woli żebyśmy wynajęli moje mieszkanie, bo więcej z tego będzie kasy i mieszkali u niej. Wolę jedna mieć więcej miejsca i nie wiem już co robić, wydaję mi się że w jednym pokoju nie wytrzymamy zbyt długo ze sobą, nie ukrywam że lubię czasami iść do drugiego pokoju coś porobić a w tym momencie niezależność odpada. Co Wy na to?

Gość gość
ja bym wybrała większe mieszkanie czyli twoje a to małe wynajmijcie. ile zarobicie więcej na tamtym? kilka stówek max warto dla tych kilku zł męczyć się, siedzieć sobie na karku wciąż? a jak ona bedzie chciał się zdrzemnąć a ty pooglądać tv?

Gość gość
dziwna ta twoja dziewczyna pazerność przez niż przemawia, woli sie kisić na kilku metrach w imię paru groszy. a nie planujecie małżeństwa, dziecka??

Gość gość
ja też wolałabym wieksze lokum.

tylko, że ona nie chce wynająć swojego bo jest po remoncie i boi się że ktoś jej poniszczy nową kuchnie, meble itp. Bardzo doba o swoje, moim zdaniem trochę przesadza pod względem czystości ale to już inny temat

Gość gość
moze pogadaj z dziewczyna a niew na kafe po co tu w ogole jestes pewnie szukasz nowej babki piekne sukienki slubne mozna znalesc na necie no nie przejmuj sie tez mnie to kiedys spotkalo i sie nawet na ten temat sporo wygadalam juz po prpstu wytrzymac nie moglam i tak wyszlo mi :) http://www.youtube.com/watch?v=LlE2iIf-pAk