Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie się podziali faceci z tego forum

Polecane posty

Gość gość
a ja uwazam ze jest kilku fajnych facetow:)

Tylku kilku??:O:( Za moich czasów tutaj uwazam ze było setki.Bez przytyków w tym kierunku.Byli o dwa pokolenia młodsi ode mnie ale zachowywali sie nienagannie.Nigdy swojego wieku nie ukrywałem toteż nigdy mi go nie wypominano.Teraz dziadem to bardzo delikatne slowo jak określaja..Jaki Pan taki kram.Jakie rządy takie zachowanie srajdusiów emocjonalnie niedojrzałych.:)

Gość gość
duchu a teraz kogo byś wymienil wartego uwagi?

mmm757,rewq,wielbiciel75B,z tych nowych to Kredek i Androgen.Z starych i tak nie bedziesz wiedzieć bo na cafe ich nie ma albo zmienili nick.

leviatan to był szoke jakj przyszedł.kazdy myślal że ma ok.40 lat taki inteligentny i madry był.Teraz cafe go zniszczyła,nie poznaje go.Ma obecnie 24 lata

Andro też ma swoją połowicę i jest szczęśliwy podobno. :O "Z starych i tak nie bedziesz wiedzieć bo na cafe ich nie ma albo zmienili nick." no to co. Podaj. :P

Gość gość
jest jeszcze grzeslaw, najszybszy i smof:D

Gość gość
Kto to jest ta samotna_mewa? Jakaś nowa dupa?

A to sorry jesli tak.Dawno go nie widziałem.Ostatnio jego fotkę pokazali na ogólnym.Moją też zresztą:D

Oglądanie fotek.?Było ich moze ponad 40 sztuk.Niektóre damy tak dziecinnie wygladaja ze zastanawiam sie ile mają lat:D

Gość gość
pokaz fakna:P

To się ciesz,ze masz geny mlodości.Zawsze seksi będziesz wyglądac.Znam jedną dame co ma poad 65 lat a jak spotkałbym ją jako nieznajomą dałbym najwięcej 55 lat.

Gość gość
He he he ma 65 dałbym 55 dobre moja babcia ma 85 dałbym 70 i co z tego idioto

Niee, bo w necie nic nie ginie, potem moje foty będą krążyć po necie. :P ale tak mam, serio. Bez dowodu osobistego nie mogę wyjść. Ostatnio wyszłam do sklepu po % bez dowodu i musiałam się wrócić do domu, a ludzie stojący w kolejce i sprzedawca gapił się na mnie jak na oszustkę. :O

I z czego tu się cieszyć jak mi alkoholu nie chcą sprzedać bez dowodu, do klubu mnie nie wpuszczą bez niego. :O

Gość gość
J z b ty tłoku celebryci w gazetach? Ha ha no tak życie na gorąco pozdrawiam dwbila

Pomidorze wypowiedziałeś swoją kwestie.Oki.TYlko po co ten wtręt.Myślisz że sie tym bedę przejmował??w du.pie to mam .Tylko TY się nie szanujesz jako człowiek.