Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to są tylko dzieci

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny mam problem :( od jakiegoś czasu wynajmuję mieszkanie, jednopokojowe, i mam duży problem bo pracuję w domu, a nade mną babcia opiekuje się dziećmi. Rzadko z nimi wychodzi, od 6 do 19 słyszę granie na trąbce, wrzaski, bijatyki, dźwięki jakby rzucały się meblami. Fakt, że mieszkania są akustyczne... bardzo mnie głowa boli od tego hałasu, bo jest straszliwy, mam też wymagającą pracę i nie mogę się skupić. Przez watę i stopery nadal je słyszę... poza tym uszy mnie już bola od tych zatyczek. Poszłam więc poprosić babcię żeby narzuciła jakiś dywanik albo coś na szmatkę w kącie pokoju (bo po rurze najbardziej się niesie) i czy mogłaby czasem zwracać uwagę dzieciom, że są za głośno... Była miła, ale nic nie wskórałam. Powiedziała, że są to dzieci i nic nie może zrobić, a w ogóle to są cicho (właśnie tłukły się z wrzaskiem w pokoju - ja rozumiem, że babcia głucha i TV włączony, ale bez przesady) i to nie oni, tylko sąsiedz zza ściany.... Tyle, że to oni, bo poznaję te wrzaski, a sąsiadów zza ściany nie słychać w ogóle i mają tylko jedno dziecko, które nie ma z kim z reguły się rzucać mebelkami, i małe, a nie kilkuletnie... Co mogę zrobić? Głowa mi pęka... :(

Gość gość
chyba tylko wynajac inne mieszkanie...

Gość gość
Nie mogę wynająć innego, nie stać mnie - to jest bardzo tanie. Poza tym przecież nie wiem, na kogo trafię... wcześniej dzieci chyba chodziły do przedszkola albo były ciszej, tak jest od 2 mcy. Może macie pomysł jak porozmawiać z babcią?

Gość gość
No raczej nie z babcią tylko z rodzicami ...

Gość gość
Babcia się nimi opiekuje...

Gość gość
a ile placisz ze wszystkimi oplatami?

Gość gość
pewnie dlatego takie tanie bo kazdy zwiewa z tego lokum jak troche pomieszka....

Gość gość
500zł, bo to po znajomości i tak naprawdę płacę tylko czynsz i opłaty... Dobrze mi się mieszka, tylko ten hałas...