Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carpetkaaaa

Emigranci

Polecane posty

Gość Carpetkaaaa

Kto nie mieszka w Polsce ? :D gdzie mieszkacie ? Jak sie żyje ? lepiej niż w Polsce ? Ile juz tam jesteście ? :) Ja planuje za 2 lata wyemigrować do Francji lub USA :)

Gość gość
a po co chcesz emigrowac ? Musisz byc patryjota i klepac biede ,bo inaczej zaraz zawistnicy wsiada na ciebie ,ze uciekasz .

Gość gość
Ja mieszkam na księżycu. Zaraz, muszę kończyć, bo Polacy kradną dziurę księżycową na moim podwórku!

Gość Carpetkaaaa
Hahaha no pewnie tak :) ale trudno :p patriotka nigdy nie byłam i nie będe

Gość gość
a po co chcesz emigrowac ? Musisz byc patryjota i klepac biede ,bo inaczej zaraz zawistnicy wsiada na ciebie ,ze uciekasz .

Gość Carpetkaaaa
A Polska mi sie nie podoba

Gość gość
16.10.13 ,no tak,a wszyscy ,którzy z PL wyemigrowali to są na obczyźnie bogaci,super zadowoleni z życia,zajumujący super płatne i odpowiedzialne stanowiska etc. Przeciez Polacy na emigracji przewaznie zyja tak jak w PL,skromnie,od wypłaty do wypłaty.

Gość gość
16.10.13 Co ty gadasz? Gdyby tak było, to Polacy by wrócili, a nie siedzieli zagranicą i zyli tak jak mówisz

Gość gość
"16.10.13 ,no tak,a wszyscy ,którzy z PL wyemigrowali to są na obczyźnie bogaci,super zadowoleni z życia,zajumujący super płatne i odpowiedzialne stanowiska etc. Przeciez Polacy na emigracji przewaznie zyja tak jak w PL,skromnie,od wypłaty do wypłaty." ___________ Jedni zyja tak , inni lepiej .

Gość gość
Niestety,ale Polacy za granica zyja z dnia na dzien,od wypłaty do wypłaty i w weekend chalnie.

Gość gość
Za garnica jedni zyja od wyplaty do wyplaty , weekend chlnie ,a w Polsce od wyplaty ,w polowie miesiaca pieneidzy brak , a na chlanie juz nie ma :classic_cool:

Gość gość
14.04 masz racje to co polacy na emigracji maja zyjac za granica dla tubylcow danego kraju to ponizej sredniej polacy zyja dla oplat jedzenia kupna jakiegos auta kilku szmat i wyjazdu na urlop to i tak lepiej jak w pl ale dla obcokrajowcow takie zycie to wgetacja malo ktory polak ma dobra i dobrze platna prace za granicami kraju

Gość gość
Ci cow ielkie góno w PL mieli to ebda sie najmniejszym gównem za granica zachwycac. ja nie narzekam na zycei w Pl,a jakbym wyjechała za granice,to bym miała wielkie g***o.

Gość gość
gosc 14.10 - mieszkasz za granica ,ze tak dobrze wiesz ? Mie masz pojecia co jest dla tybulcow ponizej srednie. Wielu Polakow radz sobie lepiej niz nie jeden tubylec. Uwierz mi .

Gość gość
gość gosc 14.10 - mieszkasz za granica ,ze tak dobrze wiesz ? Mie masz pojecia co jest dla tybulcow ponizej srednie. Wielu Polakow radz sobie lepiej niz nie jeden tubylec. Uwierz mi . _________ bo Polacy kradną, to lepiej sobie radzą

Gość gość
16.10.13 nie trzeba byc za granica aby wiedziec jak zyja Polacy na obczyźnie.

Gość gość
gosc 14:16 i wlasnie pokazalas ,ze GOWNO WIESZ . :-D 🖐️ Zegnam zawistnika :-D

Gość gość
Nie do mnei to było,ale czego tutaj zazdroscic Polakom na obczyźnie,gdy samemuw PL wiedzie sie dobre zycie? To tamci mnie moga zazdroscic,bo mam dobrze i za granice jezdze w celach turystycznych.