Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarynka30

jak powiedziec o ciaży szefowi

Polecane posty

Gość katarynka30

Zaczełam prace 4 misiące temu a jestem w 3 miesiącu ciąży.. Długo się staraliśmy o ciąże, życie się toczyło swoim torem. No i w końcu zdażyła się moja ukochana ciąża. Tylko boje sie powiedzieć szefostwu... pomyślą, że ich wykorzystałam..

Gość gość
Ja wysłałam szefowej mmsa ze zdjęciem testu :P

Gość gość
Normalnie. Szef nie ma skrupułów żeby Cię wkorzstwać. Ja pracuje trzeci miesiąc i gdby przedłużyli mi umowę to zaraz bym zaszła w ciążę i poszłabym zaraz na L4 i nie miałabym żadnych oporów. Ale raczej przedłużenie umowy mi nie grozi bo raczej zwalniają niż przyjmują i tak miałam kupę szcześcia, że mogłam zarabiać przez te trzy miesiące. Zresztą płakać nie będę bo to c*****e miejsce i c*****a załoga. Kazdy patrzy żeby podłożyć drugiemu świnie. Poza tym pieniądze śmieszne jak za taką pracę.

Gość gość
"Ja pracuje trzeci miesiąc i gdby przedłużyli mi umowę to zaraz bym zaszła w ciążę i poszłabym zaraz na L4 i nie miałabym żadnych oporów". ....... I przez takie leniwa babska jak ty tak ciężko jest młodym kobietom znaleźć pracę.

Gość katarynka30
No fakt, szefostwo nie jest fair w stosunku do mnie, np nie płacą za nadgodziny, praca stresująca a człowiek głupi zawsze chce byc w porządku i ma skrupuły..