Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MoniRacz

Kosmetyki z apteki

Polecane posty

Gość MoniRacz

Czy waszym zdaniem opłaca się kupować kosmetyki apteczne? Czy faktycznie mają one jakieś dodatkowe właściwości? Może ktoś z was wie coś na ten temat?

Gość gość
Nie ma znaczenia gdzie kupisz kosmetyk, wazne jest by czytac sklad. Wiele osob mysli, ze jak kupi w aptece, to bedzie to produckt lepszy i zdrowszy... nic podobnego!

Gość gość
apteczne zwykle mają lepszy skład niż te z drogerii

Gość gość
Ja kupuje tylko te które poleca mi kosmetyczka w moim salonie. Jeszcze sie nie zawiodłam.

Gość gość
oczywiście, że się opłaca.w aptece znajdziesz kosmetyki, które dorównują jakością tym z perfumerii, ale za wielokrotnie niższą cenę. ja lubię kosmetyki firmy Nuxe. ale warto się przyjrzeć innym markom np LRP, SVR, Avene, Bioderma, Auriga itd. idź po próbki

Gość szogue
Znajoma farmaceutka mówiła, że jest spora różnica między kosmetykami aptecznymi i tymi z drogerii. Dlatego od jakiegoś czasu zamawiam sobie kosmetyki w domzdrowia.pl czasami warto dołożyć te kilka groszy więcej ale mieć dobrej jakośc**produkt.

Gość Koneska
kupuje je, chociaz sa drogie, alw warto poszperac w necie i znalezc je w internetowych aptekach takich jak np. Wapteka o wiele taniej ;p

Gość denniss
a to prawda, ze w waptece od 300zł za darmo przysylaja? prosze o potwierdzenie!

Gość Disenter
potwierdzam! plus jeszcze to ze masz komfort zwrotu niuzasadnionego towaru w razie czego (10dni od zakupu). w waptece warto patrzec czasami na dzial promocji, bo sporo fanych lekow i suplementow mozna znalezc