Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzynka1111

Marzę o

Polecane posty

Gość Katarzynka1111
hiszpanie są super :D ajajaj :D człowiek się rozmarzy i myśli później, nie może się skupic :D a radość z marzenia taka, jakby się to dzialo naprawdę już teraz :D

Gość Katarzynka1111
ale miły podszyw hahaha :D ten co napisał "ale to o Antarktydzie było zabawne" :D Ale sobie słodzi :D

Gość Katarzynka1111
Widzisz, ktoś się zwraca znowu do Ciebie w moim imieniu... achh :// ale mi się konta nie chce zakładać :/ Ale dobrze wiesz, że to nie ja napisałam, mam nadzieje :D

rzeczywiście, zabawne :D ale może naprawdę lubi pingwiny z Antarktydy ;) Znam to uczucie :) Najpierw się rozmarzamy, a później nie można się na niczym skoncentrować, bo do głowy przychodzi ślub z Hiszpanem albo pocałunki na plaży z przedstawicielem tej narodowości :)

Gość Katarzynka1111
Hahahha, dokładnie :D ja teraz mam w glowie sale, razem tańczymy i on mnie caluje hahaha :D

Gość Katarzynka1111
ja napisałam o cyganie :)

Gość Katarzynka1111
to nie ja pisałam o cyganie! :( kurcze, nie było mnie przez chwilę, przepraszam! :(

Gość Katarzynka1111
dokładnie, przyjął inteligentniejsza taktykę... :( ajajajaj dokładnie, związek nie jest puszczaniem się...

Gość gość
milosc hiszpanska - mowi Ci to cos? Nie z powietrza to sie wzielo, bedziesz zmuszana do takich ohydnych praktyk jesli zwazesz sie z takim typkiem:o🖐️

Gość Katarzynka1111
bez przesady, nie uogólniajmy... tak jak nie znaczy, ze każdy Polak to złodziej i alkoholik :D

Gość Katarzynka1111
Stereotypy stereotypami, my czekamy na romantycznego faceta z południa :D hahaha :D

Stereotypy to tylko uogólnienia a często nie mają pokrycia z rzeczywistością. O Polakach też niektórzy myślą, że jedzą mięso z łabędzia, a po naszych ulicach chodzą niedźwiedzie polarne :D To samo jest z Hiszpanami - niektórzy piszą o nich takie głupoty, że nie wiem, czy śmiać się czy płakać.

Gość Katarzynka1111
ojj cos czuje ze będę zbierac na wakacje w Hiszpanii :D

Gość Katarzynka1111
Kurcze, tylko wiesz co? Mój problem jest taki, ze nie wyglądam na tyle ile mam lat, czyli już niedługo 18... ludzie mi daja 14 lat... :/ achhh

Gość Katarzynka1111
a tak poza tym to dlaczego nie przeniosłaś się już do Hiszpanii? przecież jesteś już stara

Gość Katarzynka1111
Hahah, ale zesmy się spotkały :D no niby tak, ale teraz tragedia :D

Gość Katarzynka1111
nie napisałam tego, ze jesteś stara, fanko realu :( kurcze, znowu się ktoś podszywa... poza tym nie uważam ze 20 lat to już starym się jest :D

Gość Katarzynka1111
może poznamy się osobiście? po 18 przyjechałabym do Ciebie. pomarzyłybyśmy razem wtulone... achh

Gość Katarzynka1111
pozostanę wiecznie mloda Katarzynką haha :D ale w sumie zabawnie będzie majac np. 30 lat i wygladac na 25 :D chyba ze będę wyglądała nadal na 14 :// to wtedy będzie lipa :D żaden mnie nie będzie chciał :D bo będą się smiali ze z gimnazjalistka jest :D wtedy mi pozostanie cwiczenie dykcji i zostanie aktorka dziecieca:D wszystkie role moje! :D

Gość Katarzynka1111
no i znowu jakiś podszyw przede mna... achh, Ci ludzie to maja pomysły :D