Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odezwac sie czy milczec

Polecane posty

Gość gość

Nowo poznany facet tak naprawdę,nie jestem zaangażowana. Ale czy z mojej strony może wyjść propozycja spotkania np?

Gość gość
Wykluczone! Zabrania tego dyrekytwa Unii Europejskiej o prawach kobiet z dnia 6 pażdziernika 1998 r. , z późniejszymi zmianami.

Gość gość
Nie, nigdy przenigdy nie możesz wyjść sama z inicjatywą, musisz siedzieć i czekać w domu z kotem na kolanach, bo jesteś taka ach i och że aż strrrach. I co z tego że różne szanse na fajne znajomości przepadną, musisz czekać! Nawet jak trzeba to do czterdziestki! Bo jesteś królewną! Pamiętaj! To tak napisałem już za wszystkie królewny z drewna które się zaraz tu zlecą i zaczną ci dawać "rady".

Gość gość
Wymysl jakis rozsadny pretekst. :)

Gość gość
a po co milczec i sie meczyc?

Gość gość
no tak. ale skoro on napisal,ze pomyslimy gdzie i kiedy 2 spotkani i teraz milczy. dlatego pytam.

Gość gość
napisał pomyśliMY a nie "pomyślę" :D poza tym mozesz sie odezwac tak po prostu a nie w sprawie spotkania

Gość gość
wiesz co, po co ci takie dumanie, w d***e go miej, idź sobie gdzieś, spędź miło czas bez niego, wogóle jak by go nie było.To jest najlepsze, zamiast sidzieć na d***e i sie zastanawiać....

Gość gość
ojj,ale wychodzę ;) on nie jest całym moim światem, bo raptem bylo tylko 1 spotkanie. Tylko zastanawia mnie podejscie facetow,kazdy jest inny...

Gość gość
zglupialas juz do reszty? skoro kazdy jest inny to po co ci opinie obcych osób? on może być inny od osób, które się tu wypowiadają

Gość gość
no tak nie wyglądasz jakbyś sie nie przejmowała. jedno spotkanie i już rozkmina na forum...na początku to on ci generalnie powinien zwisac ooo;) niech sobie pisze, dzwoni, co tam sobie chce, a ty tylko zgadzaj sie albo nie;)

Gość gość
Nie rozumiem czemu mnie obrazasz, to po 1. A po 2 to ciekawa jestem ogolnie opini na ten temat i tyle.

Gość gość
Bądź naturalna, bądź sobą. I nie stosuj głupich gierek, to dobre dla gimnazjalistek.

Gość djfosdfj
Ogólnej opinii? I co, wyciągniesz sobie średnią czy podliczysz głosy? :) Masz 12 lat? Rób to co chcesz robic, chcesz mu o czymś napisac to PISZ.