Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupiutka i naiwna

facet uzalezniony od

Polecane posty

Gość glupiutka i naiwna

portali randkowych ! mam juz dosc , raz widzialam znalazlam jego profil na jednym portalu bo podejrzewałam ze ma wiec szukałam, pozniej na drugim a dzisiaj juz widze ze buszowal na kolejnym po pierwszym i drugim razie tłumaczył sie i przepraszał dzisiaj pokazalam mu ten portal i zapytalam czy zna to zaczął głupio się pytać co to jest i z domu do pracy wyszedł trzaskajac drzwiami ze mu nie ufam, a znalazlam to w historii jego telefonu

Gość glupiutka i naiwna
no jestem tak wściekła ! zwlaszcza ze w lozkue jest idealnie ! w zyciu codziennym dogadujemy sie jak nikt inny a on ciagle szuka jakichs wrazen ! nie mam sie komu wygadac musiałam gdzies o tym napisać bo szlag by mnie trafił

Gość gość
a długo jesteście razem? ile macie lat?

Gość gość
Nie czekaj na zmiany z jego strony, on poluje, jak każdy mężczyzna, prawie kazdy...po co ci taki ktos ?

Gość gość
trzyma się ciebie bo ma darmowe r*****ie. jak znajdzie odpowiedznią partnerkę to kopnie cię w dooopę w******ną do cna🖐️

Gość glupiutka i naiwna
napisal mi smsa ze to prawda ze zaglądał tam ale nikogo nie szukał ..p********ie. Wrócił na chwile.z pracy zeby ze mna pogadać przepraszał a ja mam to gdzieś chyba sie wyprowadze

Gość glupiutka i naiwna
bede wierzyć jak głupia a on będzie robił swoje

Gość pani z firmy
ja już pewnie dlugo nie zaufam zadnemu FACETOWI skoro jeden pominął fakt ze ma żonę

Gość gość
współczuję naprawdę , wiem co to znaczy gdy dajesz z siebie wszystko i nagle dowiadujesz sie ze twoj ukochany szuka przygód w internecie