Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SNIA mi sie inni faceci

Polecane posty

Gość gość

czuje sie winna bo to nie sa jacys konkretni ktorych zna czy z ktorymi sie spotykam po prostu , sni mi sie ze ich pragne, przytulam, calujemy sie i czuje sie winna, chyba nie powinnam mowic o tym swojemu facetowi ?!

Gość gość
Nie bardzo masz wplyw na to co ci sie sni...Absolutnie nie mow mezowi co ci sie sni : O A mam meza ale sa faceci, , ktorzy mi sie podobaja. Nie oznacza to od razu, ze bede cos z nimi kombinowac ;) Nie czuje potrzeby. Jest u nas w pravy jeden chlopak, ktory mi sie podoba. Taki fajnh misiek, idealny do przytulania. I wczoraj mi sie snil. Co najsmieszniejsze, ze ja nawet we snach nie potrafie "zdradzic". Nawet gdybym chciala ;) We snie nigdy sie z nikim nie caluje a tym bardziej uprawiam seks. Nie wiem od czego to zalezy zwlaszcza, ze mam za soba zdrady ( moje :P ) wiec o jakis specjalnych zahamowaniach nie moze byc mowy ;)

Gość gość
he he nie wiemmoze brakuje mi czegos i w snach podswiadomie tego szukam , nie wiem , moj facet jest moim pierwszym lozku a to moj pierwszy powazny zwiazek wiec...ehh mimo wszytsko czuje sie troche winna :p

Gość gość
pewnie brak Ci doswiadczenia i chcialabys podswiadomie czuj jak to jest z innymi to chyba normalne

Gość Baja derka
tez tak mam czasami :p :p lepiej w snie niz w rzeczywistosci!

Gość gość
Dokladnie. Lepiej w snach ;) Ja sobie czasami wyobrazam znajomego w roznych sytuacjach ale w rzeczywistosci bym sie nie odwazyla ;)

Gość gość
:p moze zle robie wiarzac sie z pierwszym z ktorym spalam??

Gość gość
tez tak mam nawet sypiajac z moim obok :p :p

Gość rertoooo
a mnie sie poraz ktorys sni ze mnie moj zdradza...i nawet widze twarz tej baby..to normalne?

Gość gość
woow ok ja tak nie mam :p