Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania Kołodziejczyk

Jestem zażenowana i przerażona poziomem wypowiedzi na tym forum

Polecane posty

Gość gość
No dobra odpisze jeszcze, bo rozbawiacie mnie niesamowicie :D "Nie jesteś gotowa na krytykę? Nie pytaj." Zeby to jeszcze mialo cos wspolnego z krytyka. 99% to jakies bezmyslne odreagowanie nieudacznikow zyciowych, ktorzy chca sobie tutaj polepszyc samopoczucie :) Robia tutaj z siebie neiwiadomo kogo, ale nie oszukujmy sie, sa poprostu degenerantami emocjonalnymi i intelektualnymi. Smiem twierdzic, ze ich rodziny nie funkcjonowaly zbyt dobrze i rodzice nie mieli czasu na wychowanie :)

Gość gość
gość No dobra odpisze jeszcze, bo rozbawiacie mnie niesamowicie smiech.gif "Nie jesteś gotowa na krytykę? Nie pytaj." Zeby to jeszcze mialo cos wspolnego z krytyka. 99% to jakies bezmyslne odreagowanie nieudacznikow zyciowych, ktorzy chca sobie tutaj polepszyc samopoczucie usmiech.gif Robia tutaj z siebie neiwiadomo kogo, ale nie oszukujmy sie, sa poprostu degenerantami emocjonalnymi i intelektualnymi. Smiem twierdzic, ze ich rodziny nie funkcjonowaly zbyt dobrze i rodzice nie mieli czasu na wychowanie usmiech.gif xxxx Komentarz będzie krótki, bo na dłuższy post o degeneratach nie zasługuje. Albo jesteś autorką tego topicu i nieudolnie się bronisz, albo nie masz pojęcia o co chodzi. xxxxx Niezależnie od powyższego gratuluję. wiedzy. Zwłaszcza na temat rodzin użytkowników :) Ps. nie chcesz wiedzieć co ja sądzę o kobiecie, którą po kilku latach związku z facetem boli jego córka.

Gość gość
Nie jestem Autorka tego tematu :) Zdarzaja się tutaj mile osoby, ale raczej jest ich malo. Byc moze Ty do nich nalezysz. Jesli tak to gratuluje cierpliwosci i zdrowia. Pisalem o wiekszosci, a nie o wszystkich, a ta dygrsja dotyczaca rodzin to nie wiedza, tylko moje przypuszczenia. Musisz wiedziec, ze mam dobra intuicje. Po prostu wiekszosc osob tutaj ma cos z glowa.

" 99% to jakies bezmyslne odreagowanie nieudacznikow zyciowych, ktorzy chca sobie tutaj polepszyc samopoczucie usmiech.gif Robia tutaj z siebie neiwiadomo kogo, ale nie oszukujmy sie, sa poprostu degenerantami emocjonalnymi i intelektualnymi. Smiem twierdzic, ze ich rodziny nie funkcjonowaly zbyt dobrze i rodzice nie mieli czasu na wychowanie" | a ty czymś się od nich różnisz?

Gość gość
Tak roznie sie. Milego dnia :) Nie odpisuje juz :)

Gość gość
Wybacz, ale jeśli ktoś wchodzi na forum internetowe i nie bierze pod uwagę tego, co z pewnością wydarzy się (hejterstwo wynikające z anonimowości) to ma coś z głową. Nikt normalny się tym nie przejmuje. I obawiam się, że autorka topiku to kompletnie inny przypadek. Agresję wzbudziło to, że userzy nie przyznali jej racji. xxxx I krótka uwaga: Twój post o degeneratach i sytuacji rodzinnej użytkowników tez jest niczym innym jak takim hejtem. Wypowiadasz się agresywnie o rzeczy, o której nie masz jakiegokolwiek pojęcia.

Gość gość
Rany, ale sa strony gdzie nie ma chamstwa. Ludzie moga sie roznic zdaniem, ale nie uzywa sie niecenzuralnych slow i nie pisze sie tego co slina na jezyk przynosi. Takie rozmowy sa przemyslane. Sa np, fora psychologiczne, gdzie pomaga sie osobom w problemach uczuciowych. Czuje sie, ze zadnie tych osob warto wziac pod uwage. Tutaj w wielu przypadkach to po prostu zwykly smietnik. Na dodatek obraza sie ludzi. Jeszcze wezma sobie takie glupoty do serca i wpadna w depresje. Dlatego polecam im poszukanie sobie lepszego miejsca. Tylko tyle. Uwierz mi. W wielu przypadkach z takimi osobami jak tutaj bylo cos nie tak w przeszlosci. Normalni ludzie sie tak nie zachowuja.

Ale co innego to fora tematyczne - gdzie ludzie zjawiają się np by spytać o szczegóły techniczne dotyczące montażu wydechu środkowego w hondzie integrze a co innego taki jak to - gdzie ludzi chcą popisać koszały opały i można spodziewać się hardcorów.

Gość gość
po pierwsze tamte fora są specjalistyczne, to nie po drugie na innych forach istnieje specyficzny sposób mode.racji (każdy post z offtopem lub wulgryzmami jest natychmiast usuwany) po trzecie na tamtych forach jest kilkanaście - kilkadziesiąt postów dziennie, na tym kilka tysięcy Twój wybór co wybierasz xxxx Nie oznacza to, że akceptuję poziom niektórych wypowiedzi na tym forum. Oznacza tylko tyle, że śmieszna wydaje mi się opinia wyrażona przez autorkę w pierwszym poście. Zwłaszcza, że jej post pełny jest uogólnień i nieuzasadnionej agresji.

Gość gość
Jestesmy w dziale "zycie uczuciowe". Wydawaloby sie, ze powinno sie tutaj pomagac osobom, ktore maja tego typu problemy. Najczesciej tak nie jest. Jesli zdarzy sie naprawde potrzebujaca osoba, to najczesciej na nic nie moze ona liczyc. Ktos bardzo dawno temu wysylal nawet jakis link do strony o podobnych dzialach jak Kafeteria, ale z duzo wyzszym poziomem. No wlasnie, ale tam jest moderacja i w ogole tym osobom zalezy, zeby byl wyzszy poziom i same demaskuja jego zanizanie w dyskusjach, I o to w tym wszystkim chodzi.

Gość gość
No wlasnie, wole tamte fora. Co prawda jest mniej wypowiedzi, ale za to wartosciowe, od wartosciowych ludzi. Tutaj byc moze znajdzie sie od czasu do czasu ktos normalny, ale w wiekszosci jest to tzw. smietnisko. Masz racje. Do wyboru, do koloru. Ja nie zamierzam sie denerwowac ludzka glupota. Nie bawi mnie taka watpliwa "rozrywka".

Gość gość
Dla gimnazjalistow nudzacych sie na lekcjach.

"Jestesmy w dziale "zycie uczuciowe". Wydawaloby sie, ze powinno sie tutaj pomagac osobom, ktore maja tego typu problemy." Bądźmy poważni - 90% ludzi przychodzi to porobić sobie jaja

Gość gość
No wlasnie, o tym napisalem Komiczne. Ciebie akurat znam i jestes w porzadku. Milego dnia wszystkim.

Gość gość
Szanowna pani Ania Kolodziejczyk! Ma pani racje. :-)

"Ja nie zamierzam sie denerwowac ludzka glupota. Nie bawi mnie taka watpliwa "rozrywka"." | to pytam po raz kolejny: po cholerę tu siedzisz? | to forum jest kontynuacją osławionego f23, więc czego się spodziewasz? swoją drogą, można normalnie pogadać z wieloma osobami. ale większość topików trudno brać na poważnie.

Gość gość
Alicja Donnikova mam nadzieję, że nie cierpisz na wtórny analfabetyzm i umiesz czytać ze zrozumieniem. Więc poczytaj jeszcze raz to się dowiesz, że nie siedzę już tutaj, a zajrzałem tylko przez przypadek, z ciekawości.

mnie naprawdę nie obchodzi, czy siedzisz tu czy stoisz. | jakimś dziwnym trafem postanowiłaś zhejtować wszystkich siedzących tu ludzi. pewnie to z nadmiaru radości i spełnienia w życiu osobistym :classic_cool:

Gość gość
Żaba - hejt hejt hejt! :P

Gość gość
To Twoja wypowiedź, "to pytam po raz kolejny: po cholerę tu siedzisz?". Więc Ci grzecznie odpowiedziałem. Nie dość, że ciężko przychodzi Ci czytanie ze zrozumieniem, to jeszcze sama sobie zaprzeczasz. Nie chce mi się już odpisywać. Miłego dnia.

Gość gość
Młoda musi się jeszcze życia poduczyć...

Gość gość
ale i po co spinka, wyszliście jak szczury ze swoich nor i rozważacie temat,czy warto??