Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważam że rodzice dająć mi życie

Polecane posty

Gość gość

skrzywdzili mnie bardziej, niż skrzywdziłyby mnie jakiś ksiądz wielokrotnie gwałcąc i molestując. Nie, nie jestem pedałem, raczej nieszczęśliwym człowiekiem, któremu nieodpowiedzialni ludzie (rodzice) odebrali możliwość 'bycia człowiekiem' . Jak można było pozwolić tym żałosnym prymitywom się pieprzyć? Ja się pytam, dlaczego społeczeństwo nie jest oburzone, że takie ścierwa spłodziły potomstwo? Dlaczego po moim urodzeniu ich nie zlinczowano? Całe to życie, kultura, społeczeństwo i prawo to jest żart. Ja rozumiem wszystko, ale tego, że nikt nie kontroluje ludzi tworzących związki, tego nie zrozumiem nigdy. Zabawne, że niektórzy później żebrzą o pomoc, bo nie ma pracy, bo dziecko głodne, bo nie ma w co ubrać. TO PO CO K***A BYŁO TO DZIECKO ROBIĆ? Szkoda słów na to wszystko.

Gość gość
Autorze masz sporo racji, ja np. urodziwy nie jestem, ale wysoki, dobrze zarabiam, moja laska też nie jest jakaś super, ma swoje kompleksy, ale za to jest wygadana, mądra i zarabia sporo więcej ode mnie :). Nam w razie wpadki nic nie grozi po prostu będziemy szczęśliwymi rodzicami ale jak ktoś biedny bez perspektyw to też nie rozumiem po co takie pary dzieci płodzą... krzywdzą je...