Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgosia Krawczyk

Dobry portal z ogłoszeniami i ciekawostkami

Polecane posty

Gość Małgosia Krawczyk

Heeejjj przyszłe żonki ;) Biorę niedługo ślub i postanowiłam sama na własną rekę poszukać profesjonalnego fotografa i kamerzysty, znacie jakiś dobry portal ślubny z ogłoszeniami ? Ja już znam :) i dlatego chcę się z Wami podzielić... Mnóstwo ogłoszeń, wiele fajnych ciekawostek, informacji niezbędnych na : www.codoslubu.pl Strona o wiele mniej znana np. niż pobieramysie.pl, ale wydaje mi się, że jest o wiele lepsza, ciekawsza, i ma o wiele więcej przydatnych informacji. Polecam ;)

Gość Patisonek89
Potwierdzam :) Świetny portal ślubny z ogłoszeniami. Na www.codoslubu.pl poszukałam nie tylko samochodu do ślubu, ale również wspaniałego fotografa... Poza tym jest to ciekawy portal, na którym dowiedziałam się paru informacji na temat zaproszeń ślubnych.

Gość Gosieńka88
Zgadza się. Przed ślubem miałam pełno rzeczy na głowie, portal www.codoslubu.pl bardzo mi pomógł. Znalazłam super fotografa, dowiedziałam się różnych rzeczy ;) Ogólnie pomógł mi. Taki portale są bardzo potrzebne, ułatwiają i przygotowują do ślubu :).

Gość wokalistkka89
a masz już zaproszenia ślubne ??

Gość gość
Fakt, laska myśli, że jak zmieni nicka ze 3 razy to się nikt nie pokapuje, nie świadczy to za dobrze o jej inteligencji.

Gość gość
Ja korzystam z ogólnopolskich serwisów ogłoszeniowych typu tablica.pl http://owi.pl gumtree.pl

Gość kejtinka
Na gumtree, to chyba nie znajdziecie żadnych ciekawostek inteligentki xD. www.pobieramysie.pl jest fajna strona, ale też wolę www.codoslubu.pl Też mnie zhejtujecie, bo napisałam, że wolę tą stronę? Masakra :D Korzystam z niej, bo za 2 miesiące mam ślub i mega się stresuję. Fajne ciekawostki o ślubie kościelnym i cywilnym.

Gość gość
Kolejny debilny portal slubny co dostał dotacje z unii i musi sie teraz wykazać wynikami, żal.pl

Gość gość
Fajnym nowym portalem jest Reportal, gdzie można poczytać ciekawostki z wielu dziedzin życia, ale również zarabiać pisząc dla portalu. Świetne to rozwiązanie! Ja jestem pod wrażeniem.