Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

testy owu ciągle pozytywne

Polecane posty

Gość gość

od 3 dni robię testy owulacyjne, mam mniej więcej środek cyklu, każdy test wychodzi pozytywny i kreska testowa jest ciemniejsza niż kontrolna czy to możliwe, żeby już 3 dzień testowa była ciemniejsza niż kontrolna?

Gość Cyfra Plus
„Nigdy nie ma się drugiej okazji, żeby zrobić pierwsze wrażenie.” więcej... Andrzej Sapkowski - Miecz przeznaczenia

Gość gość
owszem, możliwe, poniewaz testy owulacyjne wykrywaja skok piku LH, który swiadczy o tym, że owulacja może wystąpić w przeciągu kilkudziesięciu godzin

Gość gość
od poniedzialku robie testy to kiedy bedzie owu? sluzu nie mam cos ...

Gość gość
idz na usg, to będziesz wiedziała

Gość gość
a kiedy przed owu pojawia sie pecherzyk, mialam w piatek usg i nicn ie bylo, a od poniedzialku testy pozytywne

Gość gość
pęcherzyk jest widoczny juz na początku cyklu, a potem juz tylko rośnie, może masz tandetne testy za 1 zł z allegro

Gość gość
mam testy pink, kupione w aptece lekarz wp iatek powiedzial, ze nie ma nic, zeby robic testy owulacyjne, i sprawdzac, kiedy sie zacznie owu biore tabletki na obnizenie prolaktyny, moze tabletki sprawiaja, ze testy tak wychodza?

Gość gość
jak kazał robic testy i czekać na owulację, to musiał być jakiś pęcherzyk, leki nie wpływaja na wynik testu

Gość gość
jak starasz się o dziecko, to współżyj normalnie i nie patrz na wynik testu, bo one nie sa pewne w 100%

Gość gość
moze byl, powiedzial mi ze nie ma, w karte owulacji nic nie wpisal, tylko endometrium 7.9 to moj pierwszy cykl z tabletkami i pierwszy z usg ... staramy sie prawie pol roku i nic

Gość gość
ja walczę 4 lata, więc posłuchaj rad i odpusć sobie testy

Gość gość
ojj strasznie dlugo sie starasz, ja dopiero zaczynam, moze masz racje, na spontanicznosc trzeba postawic, tylko ja juz tak bym chciala, boje sie ze za pozno zaczelismy o tym myslec, po 30-tce juz jestesmy

Gość gość
ja też jestem juz po 30 i powiem Ci jedno- im bardziej będziesz się starała, tym szybciej i skuteczniej zablokujesz sobie psychikę, jak musisz brać jakieś leki, to je bierz, ale kochajcie sie spontanicznie

Gość gość
dzieki za dobre rady :) troche sie martwie, bo cykle mam nieregularne, bardzo skape okresy, same plamienia, sluzu jakos nie pamietam zebym plodny mialam ... a tu kazal robic testy i 2 kreski, co mnie zdziwilo, bo dokladnie w 14 dniu, prawie ksiazkowo ...

Gość gość
śluz możesz mieć wysoko przy szyjce i niekoniecznie może pojawiać się na zewnątrz, możesz brać wiesiołek na jego poprawę od 1 dc do owulacji, ale jesli masz nieregularne cykle, to proponowałabym do max. 10dc, jeśli jesteś pod opieka lekarza, to powinien zrobic prządek z cyklami i będzie dobrze, mąż badał nasienie?

Gość gość
nie, nie badal, lekarz mowil, ze jeszcze na to za wczesnie odstawilam tabletki anty po paru latach, cykle zwariowaly, biore teraz na obnizenie prolaktyny bo mam prawie 50

Gość gość
z badaniem nasienia nie ma co czekać, bo może być tak, że Twój partner będzie potrzebował wspomagaczy, a za nim nasienie ulegnie poprawie, to minie prawie 3 miesiące

Gość gość
dobrze wiedziec, dzieki bardzo, dobrze pogadac z kims "doswiadczonym" :)

Gość gość
dodam jeszcze, że bardzo ważne jest zbicie prolaktyny, bo jak będzie zbyt wysoka i nawet uda Ci się zajść w ciażę, to przez poziom prolaktyny możesz jej nie utrzymać

Gość gość
nie ma sprawy, ja mam za sobą juz praktycznie wszystkie możliwe badania, więc moge sie podzielić doświadczeniem

Gość gość
dlatego zbijam, dopiero 5 dni biore dzieki i powodzenia Tobie zycze

Gość gość
nie będę dziękowała ;), jak się uda, to wtedy podziękuję, mam nadzieję że Tobie zajście w ciąże zajmie zdecydowanie mniej czasu, powodzenia

Gość gość
rowniez nie dziekuje :)

Gość gość
testy owulacyjne robi się do pierwszego pozytywnego! po co robisz już 3 dni?:O

Gość gość
tez tak mam niestety, zawsze jak siegne po test to zawsze pozytywny, a na monitoringu zero