Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KlaudiaHCGBETA

Beta HCG POMOCY

Polecane posty

Gość KlaudiaHCGBETA

dziewczyny robilam test ciazowy we pon i wtorek test plytkowy z moczu pozytywny w srode zrobilam beta hcg moj wynik to 201,63 czy to ciaza czy raczej nie ??

Gość gość
TAK, ciaża, chyba masz opis na wyniku, prawda?

Gość KlaudiaHCGBETA
tak do tego mam wszelkie objawy, ale wczoraj ginekolog mi powiedziala zebym nie robila sobie nadziei bo to chyba nie ciaza ze czasem tak bywa i zbyla mnie z gabinetu

Gość gość
tak, jasne testy i beta pozytywne, a ginekolog mówi, że w ciazy nie jesteś, nie wymyślaj

Gość gość
na tak wczesnym etapie to ginekolog sobie może z fusów powróżyć, zrób beta hcg i potem po 48godzinach poczytaj w internecie o tym jaki powinien być przyrost potem dla potwierdzenia np po tygodniu

Gość KlaudiaHCGBETA
dlatego nie wiem co robic zrobila usg i powiedziala ze nic nie jest widoczne i zeby nie robic sobie nadziei tylko za 8 dni powtorzyc bete dla mnie wynik byl oczywisty dlatego jestem zdezorientowana i to bardzo dlatego napisalam

Gość gość
Ginekolog jest w stanie stwierdzić ciąże dobiero gdy zobaczy zarodek, zrób jeszcze raz bete, jeżeli przyrost bedzie odpowiedni to jestes w ciazy

Gość gość
i tak, jak ktos napisał- powtórka bety po 48 godzinach, a nie po 8 dniach, jesteś we wczesnej ciąży i dlatego nie było jej widac na usg

Gość gość
piszesz ze wymyslam ... tyle ze od 3 lat biorę tabletki antykoncepcyjne dlatego pytam w szoku jestem