Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mure

Ma ktos telefon Blackberry

Polecane posty

Gość mure

Posiadam obecnie smartfona firmy Samsung, niestety bardzo duzo z nim problemow i musze zmienic go na jakis inny telefon. Po przejsciach z moim "dotykowcem" zastanawiam sie nad zakupem Blackberry. Co o nich myslicie? Jak sie sprawuja? Zalety, wady?

Gość gość
Ja mam Q10. Kupilam, glownie dla komunikatora. Do tej pory nie mialam zadnych problemow. Znajomy, ktory tez ma Q10 mowil, ze mu sie kilka razy sam zrestartowal, ale z tego co pamietam to i Nokie mu sie restartowaly. Bateria lepsza niz w starszych modelach, mam wrazenie, ze trzyma dluzej. Jaki model Cie interesuje?

Gość mure
Interesuja mnie raczej tansze modele, np. Curve 9320. Lubie Blackberry za klawiaturke, a jak jest z tym dotykowym przyciskiem? Slyszalam, ze lubi sie psuc i nie jest zbyt wygodny.

Gość gość
Ja Curve mialam jakies 3 lata temu. Uzywalam tylko do pracy, nie byl taki zly jak na owczesne moje wymagania... ale jak dla mnie, klawiatura za mala, ciezko pisac no i malo aplikacji... jesli nie komunikator to bym nie kupila, bym wolala jakas nokie czy samsunga. Q10 fajnie sie obsluguje, jest o niebo lepszy niz poprzednie wersje, mimo, ze sama nie lubie dotykowych, to w Q10 dotyk mi nie przeszkadza zupelnie, a nawet jest duzym ulatwieniem w obsludze, przegladaniem stron itd

Gość mure
Dzieki za odpowiedz. W sumie mnie zalezy tylko na czytaniu emaili, smsach, czasem jakis mms sie zdarzy, no i zeby dobra jakosc polaczenia byla, czasem slucham radia czy jakies zdjecie zrobie, tyle. Stad tez wlasnie moj pomysl na Blackberry, szukam czegos dosyc taniego i solidnego, bo z tymi wszystkimi smartfonami juz szalu dostaje, raz do roku musze zmieniac ostatnio... :-o

Gość gość
Ciężko się do BlackBeryy przyzwyczaić, bo to jednak specyficzny telefon, ale oceniam pozytywnie. Swoją drogą warto pamiętać, że często odpowiedzi w takich wątkach jak ten, to "komentarze sponsorowane". Dlatego, zanim się coś kupi, warto sprawdzić opinie na www.cosiepsuje.com . Tam piszą tylko o wadach danych produktów, więc na sponsorowanie czegokolwiek nie ma miejsca.