Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podłość faceta

Polecane posty

Gość gość

mój niedoszły szwagier umówił się z siostrą w restauracji i ona oczywiście poszła zadowolona. Sama go dość lubiłam. Po 30 minutach jednak wróciła cała zapłakana i mówi mi że był tam z inna. Do tego jak ją zobaczył to powiedział;" dobrze że się w końcu dowiedziałaś. Pa" Myślałam że h**a zabije.... Byli razem 4 lata w przyszłym roku miał być ślub

Gość gość
wszystko jedno ch czy h. Nie o to w tym chodzi

Gość Zalamany extremalnie
A co w takich przypadkach mysli ta inna ? Bo ja sobie nie wyobrazam, ze dziewczyna mowi chlopakowi w moim towarzystwie "dobrze ze sie w koncu dowiedziales. Spadaj". Ja bym taka dziewczyne od razu zostawil a moze poszedl jeszcze z tamtym chlopakiem na piwo. Kobiety sa jednak pokrecone. Cieszyc sie z tego, ze sie odbilo dziewczynie chlopaka. P******e !!!

Gość gość
no widziałam ich znaczy byłego siostry i tą nową w sklepie w kinie na spacerze parę razy Mieszkamy w małym mieście to widać kto z kim. Zakochana kurde para

Gość gość
Ja na miejscu tej nowej bym sie bala, ze to samo mi on zafunduje... Nie rozumiem dziewuchy.

Gość gość
moja siostra tak się załamała że wyjechała do naszego kuzyna do Londynu. Żal mi jej byli dobrą parą widać pozornie bardzo