Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia8282

problem z teściową

Polecane posty

Gość gosia8282

mam taki problem: już kilka razy spięłam się z teściową i ogólnie jesteśmy na etapie "widzimy się tylko w święta" (teraz tak jest:),ale to baaaaaardzo jej nie pasuje i chce koniecznie zakumplować się ze mną w znaczeniu telefony codziennie,ploty itp. Ona jest osobą której nie polubię,nie jestem osobą plotkującą i mającą problemy typu jak tu zrobić żeby się nie narobić, drażni mnie jej sposób bycia,prostota i zachowanie. Nie pracuje,siedzi w domu (schorowana jest ale ma gdzies rehabilitacje ktora lekarz jej zalecił),wysługuje się wszystkimi i ogólnie aktoreczka z niej! Unikam jej jak mogę! Wykręcam się pracą, szkołą. Mąż,teściu są po mojej stronie - dla wiadomości :) Pięknie byłoby spotykać się raz na pół roku/rok jak jest konieczność :) Co mam zrobić jak kolejny raz zachce jej się pogadać (jest zmienna jak chorągiewka)? Odebrać czy nie? pomocy!

Gość gość
raz nie odbieraj, raz po minucie powiedz że musisz kończyć, bo ktoś dzwoni do drzwi, raz powiedz, że jedziesz samochodem i nie możesz rozmawiać. Może się w końcu domyśli