Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogaczka

czy uważacie ze kupowanie w biedronce lidlu to obciach pytajnik

Polecane posty

Gość gość
ty wiesz co to w ogole jest prowokacja??? to jest realny temat a nie prowo tępaku:D

Gość gość
jaka jesteś głupi ? co za patologia tu piszę masakra!!!!Zobacz w tym kauflandzie czy można kupić nowy mózg,

Gość gość
ja ludziom w koszyki nie zagladam z zazdroscią:D, bo mnie stac na dobre i drogie produkty, tylko bieda patrzy ludziom w koszyki:D:D

Gość bogaczka
ten temat założyłam dla beki zeby z was popiać haha i to jest PROWOKACJA :D zwałe mam z was

Gość gość
z moim wszystko w porzadku dlatego mam dobrą wyplatę:D to ty moze zobacz czy jest:D, inteligentni maja łatwiej w zyciu:D pisze z autopsji oczywiscie;)

Gość gość
a czy ty myslisz,ze tu ktos sie wczuwa:D??? no moze te biedaczki tak, bo ja na pewno nie, tez dobrze sie bawię;)

Gość bogaczka
hehe super można sie pośmiac z bidoków

Gość gość
jak byś miała dobra wypłatę to do Piotra i Pawła byś jeździła ,a nie do sklepów dla biedoty:)

Gość gość
no wiesz, nie widze sensu jechac 150km do Piotra i Pawła, ale jak jestem w Wawie owszem;)

Gość gość
Dobra spadam na siłkę:) Miłego wieczorku życzę :)

Gość gość
aaa, bedziesz browara podnosic???:D uwazaj na siebie

Gość gość
nie poćwiczyć w odróżnieniu pewnie do Ciebie :) ja dbam o figurę a nie tylko chodze po sklepach i kupuję batoniki w kauflandzie w promo:)

Gość gość
jakbys miala taka figurke jak ja czego ci serdecznie zycze nie musialabys cwiczyc a tak pasztecie... trzeba zasuwac na darmowej przyblokowej siłowni:D

Gość gość
yhm co ty nie powiesz:)

Gość bogaczka
hehe ja mam z******ta figurę i wcale nie cwicze jedynie z pieskiem na spacer chodzę, codziennie jem slodycze fast foody piję colę a wciąż BMI ledwo 17 :D jestem piekna

Gość gość
heh Bmi 17 a IQ < 0:d

Gość gość
Wiesz, jak można się przekonac, czy kobieta jest naprawdę piękna? Przyjrzyj się jej rano, za­raz po przebudzeniu. Bez makijażu, bez wy­myślnej fryzury, jak ją Pan Bóg stworzył. Jeżeli jest naprawdę piękna, to i wtedy będzie.

Gość gość
Już zamilczcie w tym temacie,bo pół Polski zaraz to przeczyta,a jeśli to miało być prowo,zeby się pośmiać to chyba z biedaków którzy chodzą do kauflandu...he he he

Gość bogaczka
nie musze sie malować, cere mam śliczną i zdrową, oczu też nie maluje bo mam często zapalenie spojówek i lekarz zabronił a mimo to jestem piękniejsza od tych wszystkich wypindrzonych plastików :) ;)

Gość gość
Smutno mi, ze jestescie takie glupie.

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Wiesz, jak można się przekonac, czy kobieta jest naprawdę piękna? Przyjrzyj się jej rano, zaraz po przebudzeniu. Bez makijażu, bez wymyślnej fryzury, jak ją Pan Bóg stworzył. Jeżeli jest naprawdę piękna, to i wtedy będzie. x x jesli o mnie chodzi to... nie robie makzijazu wogole oprocz tuszu do rzes wlosy mam sliczne czarne, dlugie, nie upinam ich wcale, bo lubie rozpusczone, czy piekna to nie mnie oceniac(ale podobam sie facetom), a najważniejsze,ze mojemu meżowi sie podobam, inni mnie nie interesuja;)

Gość gość
tez mi prowokacja! - zero wysiłku pomyslu, dowcipu, inetligencji. Po prostu zadalas pytanie, jakich wiele na kafe

Gość gość
to nie jest zwykłe pytanie tylko pytane o lidl i biedre ;)

Gość gość
a ty jestes zwyczajnie głupia i ode mnie ściagasz tematy:D zero kreatywnosci

Gość gość
Ludzie, czy Wy musicie się nawzajem obrażać i poniżać? Przechwalacie się jacy to jesteście za...ści. Każdy robi zakupy, gdzie ma ochotę i kupuje to co mu się podoba i to co jest akurat potrzebne. Czy to ważne czy jest to BIEDRONKA czy PIOTR I PAWEŁ. Żal mi was..............................

Gość gość
nie uwazam ze to obiach, do lidla nic nie mam, niemiecki sklep dobra jakos - w miare ale w biedronce nie kupuje bo sama chemia

Gość gość
ja kupuje w roznych sklepach w Lidlu: kaszanka i parowki dla psa bo tanie, woda zgrzewka bo tania przystawki - przegrzebki i ze slimakami, bo nigdzie indziej tego nie ma:) W Biedronce: rzadko bywam , ale kupuję piwo na promocji, warzywa i owoce, reszta zakupow Tesco i Kaufland