Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SuperFreezaSama

Co o tym myslicie

Polecane posty

Gość SuperFreezaSama

Jakiś dobry tydzień temu poznałem dziewczynę. Spotkaliśmy się piszemy ze sobą,ale wydaje mi się to jakieś dziwne. Po niespełna 2 godzinach zadzwoniła jej przyjaciółka i skończyło się na tym,że poszliśmy do niej... Staram się jakoś ją do siebie przekonać,ale ani komplementy,ani starania nie działają. Wydaje mi się,że ona albo wychodzi z założenia,że jak nie ten to następny,albo po prostu ma podejście bardziej "lajtowe". Sama się nigdy nie odezwie.Mówi,że chce się dalej spotykać,ale wychodzi na to,że raz w tygodniu. Jak myślicie-warto spróbować,czy po prostu olać?

Gość Ja jestem pan tic tac
Hehehe, kobiety zarzucają facetom, że się nie starają i nie potrafią się dla nich poświęcić, a tutaj proszę - sytuacja odwrotna. I niech ktoś mi powie, że wszystko jest winą facetów. Niby chce, ale nie chce, a jak się pokłócą to pewnie wszystko będzie na niego hahah. co za jaja - jak berety hahahahaahhahaah

Gość SuperFreezaSama
????

Gość gość
Może zaszufladkowała Cie już, albo jest młoda i jej nie zalezy

Gość Kotletowa 27
Sam musisz wiedzieć co robić

Gość SuperFreezaSama
Co byś zrobił gościu na moim miejscu? Ona mi się podoba i w ogóle... Nie wiem tylko czy warto się starać ....

Gość dsfkjsdfgsdbg
aj aj aj aj ;p

Gość gość
Hej ;* Znalazłam w necie ciekawy test, dzięki któremu sprawdziłam ile biologicznych lat ma moje ciało ;* Dostałam profesjonalne porady i po kilku miesiącach widzę duże postępy ;* Polecam : http://wiek-ciala.com.pl/rjzf