Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madelinka

CZY JESTEM BEZPŁODNA

Polecane posty

Witam Mam 20 lat i chciałabym się podzielić z moją sytuacją , prosić o jakieś porady albo jakieś odpowiedzi z tym tematem ? A więc zaczne od tego , że raz udało mi się zajść w ciążę w ciągu 7 miesięcy bycia z partnerem , ale niestety okazało się to tylko pustym pęcherzykiem i po 2 miesiącach było poronienie .. nie wiem czego to może byc przyczyna i czy to winna moja czy nasza wspólna ? od tego czasu mineło pół roku , a dalej nic z tego chociaż się nie zabezpieczam . byłam jakieś 2 tyg u Ginekologa , gdzie okazało się że mam Grzybicę pochwy lub nadżerkę i przepisał mi lek Gynalgin .. czy to może być tego powód ? Pomóżcie ..

Gość gość
nie grzybica pochwy to nie powod ze niemozesz wejsc w ciaze

Gość gość
lepiej pomyśl o zamążpójściu niż o dziecku masz 20 lat zajdziesz w ciąże a partner poszuka sobie innej a ty zostaniesz sama z dzieckiem

Gość gość
"mam grzybice lub nadzerke"- co to za lekarz ktory nie rozroznia grzybicy od nadzerki...

Gość gość
Do nowego projektu telewizyjnego poświęconego leczeniu niepłodności szukamy par lub osób, które od dłuższego czasu bezskutecznie starają się o dziecko. Projekt, o którym pisze jest filmem/serialem dokumentalnym. Szukamy osób/par, które zgodziłyby się współpracować z nami. Chcielibyśmy w rzetelny i sumienny sposób pokazać ludziom w Polsce, z jakimi problemami na co dzień borykają się ludzie starający się o dziecko. Przy naszym projekcie współpracujemy z kliniką, która zajmuje się leczeniem niepłodności. Z naszej strony zobowiązujemy się do sfinansowania osobom, które zdecydują się na współprace z nami, wszystkich wizyt lekarskich, wszystkich potrzebnych badań oraz gdy zajdzie taka potrzeba również sfinansowania zabiegu inseminacji, in vitro lub nawet adopcji komórki rozrodczej lub zarodka. Jeżeli byliby Państwo zainteresowani proszę o kontakt na adres: projekt_ivf@o2.pl Wszystkie rozmowy, które przeprowadzamy są poufne i objęte tajemnicą dziennikarską i oczywiście do niczego Państwa nie zobowiązują