Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktora zdecydowala się na ciążę nie majac pracy pytanie

Polecane posty

Gość gość
my z narzeczonym tak mamy ja siedzę w domu wychowuje 1,5 roczna córcie on pracuje dobrze zarabia. nie muszę iść do pracy stać nas na wszystko. było znaleźć sobie faceta który ma dobra posadę a nie teraz użalacie się nad swoim losem biedne...

Gość gość
"było znaleźć sobie faceta który ma dobra posadę a nie teraz użalacie się nad swoim losem biedne..." Czyli jak twoj Konkubent będzie mniej zarabiał to go zostawisz?:)

Gość do kinga
" KingaStefankaFanka Jednak niektórzy dostają prawdziwą umowę usmiech.gif ale nie dziwię się, że nie chcą dawać skoro 70% lasek tylko na to czeka żeby zaciażyć, zamiast w dowód wdzięczności popracować chociaż 3 lata... " o kur ale to tak w kodeksie pracy jest ustalone te 3 lata wdziecznosci????? czy to twoj "z glowy blyskotliwy " pomysl tzw radosna tworczosc wlasna- kochana jestes :D

No fakt :p może wyraziłam się niezręcznie :) ALE tak bardzo zależy wam żeby dostać tą umowę o pracę inną niż smieciową, a pierwsze co zamierzacie zrobić zaraz po podpisaniu to czym prędzej zaciążyć :o to chyba niezbyt w porządku :o

Gość do kinga
spoko ja bym nie generalizowala - wiadomo ze zdarzy sie jakas taka co pracowac nie ma zamiaru wcale ale to sa wyjatki ja nie znam nikogo takiego ja osobiscie tak bym nigdy nie zrobila , bo bylo by mi wstyd i glupio no i bylabym spalona poprostu mysle ze to duzo zalezy od kultury osobistej i obycia

Gość gość
"Wszędzie kwękają, że za mało dzieci się rodzi. a kobiety które chcą urodzić dziecko traktuje się jak obywatela 2 kategorii." :D Czyli chcesz nam wmowic, ze ty rodzisz dzieciaka, nie dlatego, ze instynkt cie cisnie, tylko w trosce o dobro kraju? Hahahahahaha!!! Twoje dziecko, twoj problem. Ludzi na swiecie jest duzo. Mnie nie przeszkadzaja Chinczycy, Ukraincy czy inne nacje w Polsce. Twoje dziecko mozna latwo zastapic dzieckiem Ukrainki na przyklad :P

Gość gość
widze ze nie umiesz abstrakcyjnie myslec, jedynie doslownie (piszac ze kobiety rodza dzieci dla dobra kraju) w tej wypowiedzi sens jest gdzies indziej ... chodzi o polityke prorodzinna o ktorej trabia i PO i PiS na okraglo tu nie chodzi o twoja opinie ze lubisz ukraincow i chinoli- to co lubisz nikogo nie obchodzi

Gość gość
nikt nikomu nic nie wmawia- masz manie- to sie leczy :D

Gość gość
"w tej wypowiedzi sens jest gdzies indziej ... chodzi o polityke prorodzinna o ktorej trabia i PO i PiS na okraglo" :D I co z tego??? Co z tego, ze trabia? Chcesz miec dzieciaka to sobie rob, rodz i wychowuj za swoje. Nie ma polityki prorodzinnej i kropka. Twoje jeki nikogo nie wzruszaja. Cisnie cie instynkt to sobie rob dzieciaka ale nie wymagaj, aby inni latali z radoscia i jeszcze doplacali na ciebie. Twoje dziecko, twoj problem. Koniec. Ciebie nie interesuje co ja lubie, mnie nie interesuje twoj problem i twoj dziecior. Hahahaha, nastepna, ktora uwaza, ze jak chce rodzic to spoleczenstwo zrzutke na jej ciaze ma walic :D:D:D:D Glupia jestes, lepiej sie nie rozmnazaj. Ten kraj wiecej polglowkow, w dodatku roszczeniowych nie potrzebuje. Najpierw sobie zapracuj na dzieciaka, od naszej kasy wara panna :P

Gość gość
Oczywiście ze państwu powinno zależeć zeby dzieci było wiecej .I co to za gadanie "Ciebie nie interesuje co ja lubie, mnie nie interesuje twoj problem i twoj dziecior" ? równie dobrze nożna powiedziec ze jak zachorujesz to lecz się na swoj koszt bo to twoja choroba i twoj problem .

Gość gość
Jak zachoruje to lecze sie wlasnie na swoj koszt :D Place skladki zdrowotne, dodatkowo mam (oplacam sama :P) prywatny pakiet. Dziecko Polki mozna zastapic dzieckiem Ukrainki, ktora przyjedzie mieszkac w Polsce. Jak chcesz miec dziecko to miej ale na wlasny koszt.

Gość gość
Ty wyżej ..ile ty masz lat ? 15? masz dzieci?

Gość 15 24 37
co wy macie takie parcie na dziecko ? macicą myślicie ? dziecko to odpowiedzialność przez 20 lat a nawet dłużej a nie zabawka i przytulanka , która daje kupę radości z przewagą kupy , nie ważne ze bieda ale bachor najwazniejszy a potem do mops-u patologia pomyka po zasiłek