Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zonaty kocham inna

Polecane posty

Gość gość
Kazdy prawdziwy facet wie ze slub jest dla kobiet . Prawdziwy facet nigdy w 100 % nie jest zadowolony z wybranki

Gość gość
hahha jaki odwazny na kafeterii idz do swojej żony i powiedz jej ze jestes z niej nie zadowolony dopiero BANA dostaniesz zoneczka nie bedzie juz taka wyrozumiała

Gość gość
skończony debil przestań oszukiwac rodzinę kabotynie

Gość gość
A ja jestem kochanką takiego faceta jak Ty, i teraz po 1,5 roku trwania romansu widze że ja jestem głupia, a on jest niezły cwaniak. I zobaczysz, przyjdzie czas że Twoja kochanka pomyśli o Tobie tak samo jak ja o nim, i nie będzie chciała mieć z Tobą nic wspólnego. A z żoną się kochasz, jak tam sex? Pewnie bzykasz dwie naraz...No właśnie. Rewelacyjny układ. Jestes wygodnickim oszustem, po prostu...Jeśli masz jaja to miej odwagę wybrać jakąś opcję i prowadzić uczciwe życie z kobietą która naprawdę kochasz. A swoją drogą...niedobrze mi Autorze jak słyszą takie gadanie jak Twoje...

Gość gość
a ja autora rozumię ale nie popieram,ma żone pewnie dzieci i nie chce ich skrzywdzić,wiec niepotrzebnie spałes z ta druga i w tym momencie właśnie skrzywdziłes wszystkich...sama jestem zakochana w kims z kim nie bede nigdy bo mam już rodzinę i tylko ja wiem że jest ktos kogo poznałam trochę za późno..tak bywa i trzeba być zdecydowanym w życiu..więc albo żona albo ona.......ale pewne i ona ma rodzinę...no to patowa sytuacja

Gość gość
chyba wiekszośc z nas przezywa jakies tak problemy podobne do Ciebie ..

Gość gość
Był czas że ja tez rozumiałam takich facetów jak autor, i tez byłam zakochana w swoim kochanku...Ale jak długo można słyszeć, ze się nie spotka bo: dziecko i zona (to akurat rozumiem), potem pies, działka, szwagier, remont łazienki, załatwienie dokumentów, kupienie czajnika, zrobienie zakupów...etc. K***a mać, pół godziny nie znajdzie ? No klapki z oczu chyba spadną tak? I dociera do Ciebie, ze on traktuje Cię jak pojemnik na spermę...I tyle. I zaczynasz nim gardzić. Ale to jest kolejny etap w życiu kochanki...I wiesz, gość z 21:12, facet zazwyczaj takie kobiety jak kochanki ma w doooopie! I to jest moja najnowsza wiedza, najb aktualna. I tego się trzymam. I tak będzie najlepiej, bo ile można się ranić, no nie. Hipokryci k***a

Gość kjhguukj
Tak, masz rację, hipokryci którzy nie maja na tyle jaj, aby wybrać. Wola lawirować

Gość pumapima
a ten k***a biedny, bo przeleciał lasencję, i nie wie biedaczek co zrobić teraz:)

Gość gość
No dokladnie, brak czasu i seks z zona, malo ktora to wytrzymuje, i potem jak widzi kolejnego amanta z zona to s*******a dalej niz widzi

Gość gość
Nie ma chyba kochanek ktore dwa razy z rzedu wchodza w to bagno

Gość gość
to ja z 21:12...tak dokładnie,wiem o tym,że tak jest najczęściej ale ja nie pozwoliłabym sobie nigdy na zblizenie z kimkolwiek,mam juz męża...a że czasami myśle o innym,to tylko są moje myśli,których choć próbuje nie mogę za nic zabic,ale mam rozsądek i tylko co do autora podkreśliłam,ze nie powinien był z nią spać,....to właśnie jest najwieksza krzywda,z niej zrobił jak to napisałas pojemnik na spermę a sam zostanie z żoną....tak bywa w życiu....więc rozsądnie nalezy podchodzić do wszystkiego............

Gość gość
Najcześciej to taki siedzi w domu z skwaszona mina i duma jakby sie uszczęśliwić. Żona też na pewno spotyka fajniejszych , przystojniejszych itp alek***a budujerodzinę palancie jeden. Założe sie że nie potrafisz być przyjacielem ani kims poważnym bo zobacz co ty k***a robisz.

Gość gość
i chce się jeszcze k***a z kieratu rodzinnego wyrwać, bo dzieci marudne, bo żona tez marudna.