Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marczak

Zimna dziewczyna

Polecane posty

Gość Marczak

Mam pewien problem otóż jestem juz z dziewczyna jakis czas na poczatku bylo wszsytko elegancko pisala dzwonila czasami az za duzo teraz to sie troche zmienilo stwierdzila ze juz nie bedzie pisac do mnie co " 5min" i teraz mi ma bardziej zalezec. Jak to rozumiecie czy sygnal ze juz powoli ten zwiazek zmierza ku koncowi czy to sa jakiegos typu kobiece testy?

Gość gość
Nie wiadomo :P Może uznała, że może wydać się tobie zbyt nachalna, bo usłyszała gdzieś że zbytnie skakanie nad daną osobą to przesada, bo faceci wolą zdobywać, może tak po prostu stwierdziła, bo zapanowała nad pierwszą ekscytacją, może już tak jej się nie podobasz, może wkurza ją częste pisanie i dzwonienie i na dłuższą metę nie wyrobiła, może je wredna i stosuje babskie gierki (jestem babą, ale nie znam babskich gierek, no ale może...).

Gość gość
A tak w ogóle to byliście w związku polegającym na pisaniu i dzwonieniu? :)

Gość Marczak
Nie ale jak sie nie widzimy to duzo pisalismy teraz jest zupelnie inaczej, mowi ze dalek kocha i zalezy i nie chce mnie zmieniac ale ewidentnie to mi sie nie podoba i mnie zastanawia! gdy sie jej pytalem czy cos moze wygaslo to stwierdzila ze jej strony nie chyba ze z mojej! nie co o tym myslec!?

Gość gość
ja tak robiłam gdy mi na chłopaku zależało ale czułam, że on wykazuje za mało inicjatywy, nie chciałam być tą stroną, której bardziej zależy, chciałam też zobaczyć czy jemu jeszcze też zależy czy mu będzie to na rękę, że się zbytnio do niego nie odzywam

Gość Marczak
I co z tego wynikło?

Gość gość
a to wynikło, że się przekonałam mam rację myśląc, że jemu już nie zależy

Gość Marczak
Osobiście mi sie takie coś nie podoba bo nie wiem czy cos sie dzieje czy rzeczywiscie jest niby ok!? a nie wiem jak podejsc zeby dowiedziec sie prawdy!

Gość gość
moim zdaniem ona też chce sprawdzić czy Ci zależy, jeśli Ci zależy to okaż jej więcej zainteresowania

Gość gość
Hej ;* Znalazłam w necie ciekawy test, dzięki któremu sprawdziłam ile biologicznych lat ma moje ciało ;* Dostałam profesjonalne porady i po kilku miesiącach widzę duże postępy ;* Polecam : http://wiek-ciala.com.pl/rjzf

Gość Marczak
Tylko jak odroznic takie zachowanie czy to sprawdzanie czy poprostu spadek zainteresowania mimo tych wszytkich obietnic!?