Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Julian Tuwim

seks pozamalzenski meza

Polecane posty

Po 25 latach malzenstwa i po dwoch narastajacej pustki wyciagnelam meza na powazna rozmowe i wyznal ze uprawia seks pozamalzenski. Przez cale malzenstwo tak bylo i na pewno tego nie chce zmienic bo to daje mu radosc i naped do codziennego zycia i ja nie mam z tym nic wspolnego. Jestem jedyna kobieta ktora on kocha i chce zeby tak zostalo. Nie mowil mi o tym bo nigdy dotad nie pytalam, ale tez obawial sie ze moge to zle odebrac. Nie mialby nic przeciw gdybym i ja robila to samo, o ile umialabym tak jak on oddzielic seks od milosci, bo nasza milosc i wiernosc jest dla niego najwazniejsza. Czy znacie podobne przypadki? Jakies rady? Doswiadczenia? Czy ktoras z Was znalazla sie w podobnej sytuacji i odzyskala radosc w malzenstwie? Moj swiat sie zawalil, GLOWNIE DLATEGO ZE W GRE NIE WCHODZI REZYGNACJA Z SEKSU POZAMALZENSKIEGO.

Gość gość
"wiernosc jest dla niego najwazniejsza" - wierność i seks pozamałżeński wzajemnie się wykluczają. Ps. Nie brzydzisz się z nim potem iść do łóżka? Mnie by odstręczała myśl że on mógł przed chwilą lizać czyjąś cipkę a teraz całuje mnie w usta... Nie boisz się że czymś cię zarazi?

Gość gość
Ocena moze byc tylkio jedna - twoj maz cie zdradza, i w dodatku nie zamierza z tego zrezygnowac. Wyglada na to, ze on nie ma zadnych zasad moralnych, nie wie co to lojalnosc i wiernosc. W dodatku proponuje, zebys robila to samo. To jest chore!!!! Skoro jemu nie przeszkadza to, ze bedzie cie pieprzyl inny mezczyna, to znaczy ze on cie nie kocha. Jestes dla niego gospodynia, ktora pierze, gotuje, sprzata i zajmuje sie dziecmi. Nikim wiecej. Odpowiedz sobie na pytanie, czy masz ochote z kims takim zyc. Bo dla mnie to niepojete. Trzymaj sie.

Gość gość
Pewnie chodzi na d****i dlatego uwaza ze Cie nie zdradza bo nie angazuje sie w relacjach z nimi uczuciwo. Lepiej sie przebadaj czy jakiego syfu od niego nie zlapalas.

Gość gość
najgorszy typ faceta - puste zwierzę :O pogoń dziada!! współczuje,że sobie z takim życie zmarnowałaś.. jak łączysz seks z miłością to sie z nim wykończysz,nie pasujecie do siebie bo macie inne spojrzenie na świat i miłość obym ja nie trafiła na takie ścierwo mógł sie związać z taką jak ona i żyć w otwartym związku a nie obiecywać Ci wierność a teraz nagle okazuje sie,że jest inną osobą niż myslałaś..kochałaś jego wyobrażenie o nim a nie jego,bo udawał że jest wartościowy a okazał sie ścierwem

Gość gość
znam spor takich przypadków, i kobiet uzaleznionych finansowo ,emocjonalnie ,psychicznie ,ktore taki stan rzeczy akceptują, i oszukuja siebie i innych ,ze im to nie przeszkadza.

Gość gość
miłość i wierność jest dla niego najważniejsza, chyba chłopina nie wie co te słowa znaczą

Temat tak banalny ze aż niemożliwy.Toż prowo pachnie na kilometr.Która kobieta na to pójdzie??Chyba ze jest stuknieta i to mocno :(

Gość gość
Ja znam takie, chyba nie wiecie co się u ludzi dzieje ...

Gość gość
mam pytanie nie sypialiscie czesto ze soba ze potrzebowal sexu z inna? czy on po prostu nie wytrzyma z jedna

zgodnie z obietnicą--jej mąż czuje sie samcem co mu wszystko wolno i tak przerobił na mydelniczke ponoć rzekomo swoją żonusie

Gość gość
Nawet jeżeli teraz nie chcesz się rozwodzić, to postaraj się zebrać wszystkie dowody, nagraj rozmowy, zapisz, wydrukuj maile, sms-y, a najlepiej zrób zdjęcia jak to robi z inną (chociaż lepiej byłoby, gdyby cie nie zdradzał, jednak nie wiadomo czy uda ci się go przekonać). Jeżeli zdecydujesz się w przyszłości na rozwód, to te dowody będą potrzebne do tego w sądzie.

Gość gość
Cytuje:Bo nasza miłość i wierność jest najważniejsza.Ochłoń.........

Dlaczego tak go źle osądzacie, nie znając relacji między nim a Dżuljan Tjułim? Może ona wcale nie dawała mu doopy i dlatego poszedł szukać szczęścia gdzie indziej? Ja mam właśnie taką sytuację, że w ogóle nie mam seksu w domu. Jak na razie jestem wierny, ale tylko dlatego, że nie znalazła się jeszcze stosowna sytuacja. Żona sama zaproponowała mi, bym poszukał sobie panienki do bzykania na mieście.