Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podoba mi się imię Ludwika ale w życiu nie odważyłabym się tak dać córce na imię

Polecane posty

Gość gość

Tak samo jak podoba mi się imię Halszka oraz Klementyna. I tych dwóch też bym się nie odważyła :) a wy macie jakieś imiona które wam się podobają a większości społeczeństwa nie?

Gość gość
i już jakaś kretynka z gimnazjalnym poczuciem humoru psuje temat. Autorko mnie się podoba imię Ida, ale nie dam tak bo większość jest na NIE.

Gość gość
A mnie się podoba Dobromiła, Radzimir. Ale nie nadam takich imion bo większości ludziom się one nie poodbają

Gość gość
A mnie podoba się Halina, imię uważane za "babciowe" i brzydkie w przeciwieństwie do popularnej Kaliny.

Gość gość
ty z 21:27 kretynka to cię urodziła

Gość gość
A mnie się na przykład podoba Krystyna. Większośc się krzywi, ale za to Krystianów jest od metra.

Gość gość
ty z 21:27 kretynka to cię urodziła xxx zachowujesz się jak 15letni gówniarz w szkole, który "błyśnie" jakąś złotą myślą i cała klasa przygłupów ma ubaw po pachy. Taki własnie poziom reprezentujesz.

Gość gość
ty z 21:27 kretynka to cię urodziła xxx za to ciebie urodziła szmata z burdelu. na chooy się czepiasz postronnych ludzi durna pało?

Gość gość
durna pała to jesteś ty pustaku :P

Gość gość
Nazwałam córkę imieniem dość niepospolitym, które trochę wypadło z obiegu, ale jak to nie powiem :p

Gość gość
Nazwałam córkę imieniem dość niepospolitym, które trochę wypadło z obiegu, ale jak to nie powiem Albo ok, powiem wam, co mi zalezy, moja córka to Gienia, w pełnej formie Genowefa, po babci :)

Gość gość
mi imiona rosyjskie i pola sliczne imie halszka i ludwika tez ladne

Gość gość
hahahaha nie, nie Genowefa podszywie :p Nie jest to imię takiego typu, ale ładne. Każdy się dziwi, bo w przychodni, co druga to Julia

Gość gość
co tam mogłaś wymyslić pod wpływem hormonów? Pewnie jakaś Nastazja, Matylda albo Wanda.

Gość Quqeue000
A ja znam jedną Ludkę i nigdy mi przez myśl nie przeszło, że ma jakieś dziwne imię.. Nie no nazwij dziecko Julka albo Amelka albo Wiktoria no bo tera taka moda bo tak jest pewnie znowu w jakimś serialu trendsetterskim co to gusta Polakom ustawia na pare pokoleń naprzód i dwa wstecz.

Gość padakka
Z takich 'niedzisiejszych' czy jak tu sie mowi ' krzywdzacych' imion podobaja mi sie Wanda,Jagna i wlasnie Halszka. Z meskich Lucjan i Ludwik

Gość gość
zadne tych imion nie jest "krzywdzace"- ladne imiona. Z krzywdzacych to tylko Alfons i Adolf.

Gość padakka
Krystyna tez super. Mialam kolezanke krysie na studiach. Moze jakby to byl pasztet,yo by potwierzldzila to tradycyjne skojarzenie,ale to byla laska jak nie wiem,do tego fajna,sympatyczna i pelna zycia - i tak mi to imie sprowadzila na calkiem inne tory

Gość gość
do mądrej inaczej, czyli Quqeue000. Czy możesz nie dopowiadac sobie faktów?? Akurat Julkami, Majkami, Wiktoriami i Amelciami to ja rzygam, więc daruj sobie takie komentarze.

Gość gość
Ja znam Florentynę, aczkolwiek imię mi się nie podoba.

Gość gość
No niestety nie trafiłaś z tym imieniem, jakie pod wpływem hormonów wybrałam :) Imię jest pochodzenia greckiego, a jego polskie odpowiedniki są i w języku angielskim i niemieckim.

Gość gość
Aha. Czyli Małgorzata albo Zofia, ale stawiam na to pierwsze.

Gość gość
Ani jedno ani drugie :).

Gość gość
Tylko nie gadaj że Dorota

Gość gość
Nie :). Długo można tak zgadywać, imię nigdy nie było super popularne i po prostu każdy mi się dziwi, że to nie Julia, Amelia czy Nicola :)

Gość gość
Agata, Aniela, Barbara, Eugenia, Filomena, Halina, Helena, Irena, Tekla, Teresa - bankowo któreś z tych