Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodamama19lat

chlopak mnie bije

Polecane posty

Gość mlodamama19lat

Mam 19 lat mam 8 miesieczne dziecko z facetem do ktorego nic juz nie czuje...jestesmy razem 3,5 roku...na poczatku bylo fajnie pozniej wszystko zaczelo sie psuc zaczal mnoe bic wyzywac kontrolowac odciagnal od wszystkich kolezanek...chcialam go zostawic ale grozil ze sie zabije. Bylam naiwna i wracalam... pozniej wpadlismy myslalam ze bdz dobrze... ale dalej zdarza mu sie mnie uderzyc... zreszta nic do niego nie czuje...nie kocham go jestem z nim ze wzgledu na dziecko i z przzwyczajenia... i ze strachu...od pazdziernika poszlam n astudia dzienne poznalam faceta i hmmm przespalam sie z nim ale tez chyba nic nie czuje do niego.... jest ktos w podobnej sytuacji??

Gość gość
masz wsparcie rodziny? Masz gdzie wrócić?

Gość gość
Chcialam Ci pomoc do momentu,gdy wyczytalam " poszlam na studia poznalam faceta przespalam sie z nim " ile sie znaliscie? Pazdziernik ciagle trwa...nawet 3 tyg nie minely...przespalas sie z nim po kilku dniach? Wspolczuje dziecku :/

Gość gość
Jesteś tępa i puszczalska :o Radź se sama. 19 lat i niańczysz dzieciaka z facetem, którego masz w doopie i zdradzasz z praktycznie nieznajomym facetem. Pewnie nie minie długo czasu jak Twój dzieciak będzie miał rodzeństwo, oczywiście z innym tatusiem :o żenada

Gość gość
Wcale mu się nie dziwię, że leje. Młodociane szmaty z bękartami na nic lepszego nie zasługują. Zmarnowałaś chłopakowi życie, wiec teraz cierp. bachor pewnie też wyrośnie na przygłupa z krzywą mordką - po mamusi. hehehhe

Gość gość
A ja bym nie potępiała. Łatwo mówić, ale dla młodej dziewczyny w takiej sytuacji naprawde często wydaje się, że nie ma innej drogi na poprawę sytuacji niż nowy, lepszy facet (a tak po prawdzie to często nie ma - w Polsce trudno o pracę z której można się samemu utrzymać, żeby ot tak odejść od męża i zacząć żyć samodzielnie, a do tego z dzieckiem). Tylko fajny facet - taki który faktycznie mógłby ją wyciągnąć z patologii w życiu się nią nie zainteresuje - pozostają sezonowi r****cze, na których sztuczki łapią się młode i głupiutkie dziewczyny. Tu nie chodzi o niewyżyty popęd seksualny tylko o potrzebę bliskości. A co do autorki: nie pozwól na to by Cię bił. Rozwiedź się jak najszybciej, wystąp o alimenty i dopóki nie znajdziesz nic mieszkaj z nim (możesz), jeśli nie możesz zamieszkać z nikim z rodziny poszukaj miejsca w domu samotnej matki.

Gość gość
W domu samotnej matki będzie musiała się pilnować i nie da rady się pyerdolić po kątach.

Gość gość
I to jedyny problem?

Gość mlodamama19lat
okres mi sie spuźnia 2 dni, nie wiem co robić. Nie chcę do DSM, bo tam nie będę mogła sprowadzać kolegów.

Gość gość
O BOŻE!!!! ALE ΚURWA!!! WIDZISZ I NIE GRZMISZ!!!

Gość gość
A co ma desperacja wspolnego z dawaniem doopy? Kazdy zuka milosci, ale przez lozko sie jej nie znajdzie. Moze i ktos bylby nia zainteresowany, ale jak nie umie trzymac pipy w majtach to zaden nie bedzie traktowal jej serio.

Gość mlodamama19lat
Ja do nikogo nic nie czuję, nawet siebie, no chyba, że mi chłopak przywali to wtedy coś czuję.

Gość gość
hehe, ale kretynka zniszczyła sobie życie, puszcza się, ma dziecko z facetem, do którego nic nie czuje ale jedyny problem to, że on ją biję! ;D A poza tym jest okej, widać że patologia :o

Gość Rubikovský bloček
Ludzka głupota nie ma chyba granic. Zrób sobie nowego bachorka, na pewno sytuacja się poprawi.

Gość mlodamamaa19
Ta kafeteria jest nienormalna... ktos sie po de mnoe podszyl... zreszta ludzie tylko krytykowac umia... a to nie jest moj maz

Gość mlodamama19lat
Dzisiaj znów mnie pobił, czułam się okrutnie :o Ludzie pomóżcie! Ja tylko boje się tego dnia kiedy ona uderzy nasze dziecko, mnie może tłuc ale nie dziecko :(